„Bus Rusijos padalinimas. Jie sutarė.“ Ždanovas skelbia sensaciją (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas patikino, kad Bideno susitikimas su Xi Jinpingu įvyko ne tik oficialiu lygiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbūs sprendimai JAV prezidento ir Kinijos vadovo susitikime liko „užkulisiuose“ ir jų oficialiai nepaskelbė nė viena šalis, sakė Olegas Ždanovas.

Manau, kad jie susitarė, kaip padalyti Rusijos Federaciją į įtakos zonas tarp JAV ir Kinijos. Net neabejoju tuo,  tai gali turėti įtakos karo veiksmų Ukrainoje eigai tuo, kad Kinija galėtų iškelti Rusijai užduotis, susijusias su karo užbaigimu ir kariuomenės išvedimu iš Ukrainos teritorijos“, – tokią prielaidą išreiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

Olego Ždanovo nuomonę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Susitarimų pagrindas yra užkulisiuose. Tai, ką mes matome su jumis galutinėje suvestinėje ir spaudos konferencijoje, yra ledkalnio viršūnė, iš to mes galime nustatyti kryptį (teigiama ar neigiama, sutarta ar nesutarta). Žinoma, visi susitarimai yra priimti užkulisiuose“, – užtikrintai pareiškė karo ekspertas.

 

Po to Olegas Ždanovas plačiau paaiškino, kokie sprendimai galėjo būti priimti „užkulisiuose“ dviejų didelių ir galingų šalių – JAV ir Kinijos – vadovų susitikime: „Pasakysiu taip: šiuo atveju tai, kas gali nutikti Rusijai,  yra tai, ko mes kažkada bijojome pačioje pradžioje, kad tapsime derybų žetonu derybų procese. Dabar Rusija yra tas derybų žetonas“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(2)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: