Užpulta rusų karinė bazė. 630 evakuota ir daug „dingusių“. Kas įvyko (Video)  ()

Gaisras tariamai kilo dėl bepiločio orlaivio atakos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje, naktį į ketvirtadienį, lapkričio 16 d., netoli Volgogrado srities Kotlubano kaimo kariniame dalinyje nugriaudėjo sprogimai ir kilo gaisras. Dėl to, kaip patvirtino Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas, buvo sunaikintas Rusijos okupantų amunicijos arsenalas.

Rusijos „Telegram“ kanalas ASTRA pranešė, kad gaisras tariamai kilo dėl bepiločio orlaivio atakos. Kanalas rašo, kad dronas esą sprogo šalia vieno iš sandėlių, kuriame buvo laikomi ginklų šoviniai. Po sprogimo užsidegė sandėlis.

Remiantis oficialia šalies agresorės Rusijos informacija, naktį dėl gaisro buvo evakuota 630 žmonių: 379 kariškiai, 251 civilis darbuotojas ir trys vaikai.

Rusijos žiniasklaida praneša, kad kariniame dalinyje buvusių rusų karių artimieji vis dar negali su jais susisiekti. Rusijos vietiniame portale „Volgograd Online“ buvo moters komentaras, kurios sūnėnas tą vakarą turėjo eiti sargybą. Moters teigimu, sūnėnas iki šiol su ja nesusisiekė. Taip pat telefonu negali susisiekti ir kitų kariškių artimieji. Nors oficialiai Rusijos Federacijoje nebuvo pranešta apie aukas.

 

Rusijos leidinys ASTRA pažymi, kad Kotlubano karinė bazė yra didelis kompleksinės amunicijos saugyklos arsenalas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(2)
(103)

Komentarai ()

Susijusios žymos: