[ŽT] „Apie tai kalba Putino aplinka. Patruševas tam pritaria.“ Skelbiama, kada Rusija baigs karą (Video)  (1)

Publicitas S. Belkovskis įvardijo „SKO“ užbaigimo Ukrainoje terminą, apie kurį kalba V. Putino aplinkos žmonės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Publicistas Stanislavas Belkovskis teigia: įtakingi Rusijos Federacijos žmonės sako, kad karas baigsis iki vasaros.

Publicistas pažymėjo, kad tokiai nuomonei pritaria ir Nikolajus Patruševas, šiandien neoficialiai vadovaujantis Rusijai. Stanislavo Belkovskio interviu su Marku Feiginu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusijos politikos strategas išdėstė savo mintis, kodėl Rusijos pusė gali bandyti užbaigti karą Ukrainoje iki 2024-ųjų vasaros:

„Kai kurie įtakingi veikėjai, neišskiriant, pavyzdžiui, tokio kaip Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, mano, jog ši istorija turėtų būti baigta iki vasaros. Neturiu daug uždarų šaltinių, bet išanalizavus turimų duomenų kiekį, galima teigti, kad situacija su ginklų ir amunicijos trūkumu, su žmonių aukomis ir nuostoliais, daugelio vertinama kaip ikikritinė ir todėl reikia apskritai priimti svarbius sprendimus vasarai“.

 

Publicistas pabrėžė tai, kad net ir tokiai didelei valstybei kaip Rusijos Federacija, kuri ilgą laiką ruošėsi karui, sankcijų ir didelių nuostolių akivaizdoje senka resursai, todėl ji negalės kovoti užsitęsusio karo, o tai reiškia, kad yra tikimybė, jog iki kitų metų vasaros jis gali baigtis.

Po to Stanislavas Belkovskis į klausimą apie tikimybę surengti prezidento rinkimus Ukrainoje atsakė: „Nemanau, kad Maskva gali kažkaip rimtai paveikti Ukrainos informacinę erdvę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(3)
(60)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: