[ŽT] Neįtikėtina žinia. Ukraina puola. Pralaužė Rusijos gynybą prie Horlivkos (Žemėlapis)  ()

Ukrainos pajėgos žengia į priekį prie Horlivkos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Rusijos Z-karo korespondentų, taip pat analizuojant vaizdinius duomenis, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai atakavo Rusijos pozicijas Horlivkos apylinkėse. Sprendžiant iš internete paskelbtos vaizdinės medžiagos, Ukrainos kovotojai pasistūmėjo į 2016 m. užimtą teritoriją netoli Horlivkos.

Ukrainos karo ekspertas Artiomas Kravčukas savo „Telegram“ kanale parodė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažengimo žemėlapį, paremtą preliminaria informacija.

Remiantis žemėlapio analize, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pažanga gilyn į Rusijos pozicijas į šiaurės vakarus nuo Horlivkos siekė apie 500 metrų.

 

„Situacija aiškėja, žemėlapis pakeistas, analizuojant vaizdinius duomenis“, - pridūrė jis.

Ukrainos generalinis štabas apie tikėtiną karinę operaciją ir pagrindinius jos tikslus nutylėjo. Anksčiau už kelių kilometrų į šiaurę nuo Horlivkos Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimo operaciją pietiniame Bachmuto flange, visiškai kontroliuodama didelį teritorijos gabalą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(220)
(6)
(214)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: