Galingas radinys Gazoje. Ką surado elitiniai Izraelio kariai (Video)  ()

Izraelio gynybos pajėgos teigia, kad operacijos Gazos Ruože tęsėsi naktį, naikintuvams nusitaikius į „Hamas“ objektus, o kariams kovojant su „Hamas“ užpuolikais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

IDF teigia surengusi oro antskrydžius prieš „daugelį“ „Hamas“ objektų, įskaitant ginklų saugyklas, taip pat prieš teroristus.

Tuo tarpu Bislamach brigados ir elitinės kovos inžinerijos padalinio „Yahalom“ kariai surengė reidą Islamo džihado forposte šiauriniame Gazos Ruože, surasdami Irane pagamintas raketas „Badr-3“, bepiločius orlaivius ir kitus ginklus.

Teigiama, kad „Badr-3“ gali pasiekti 160 kilometrų nuotolį ir gabenti 250 kilogramų sveriančią sprogstamąją galvutę. Kai kurios raketos buvo atgabentos į Izraelį tyrimų tikslais. Vėliau buvo sunaikintas Islamo džihado forpostas.

 

Tuo tarpu Givati pėstininkų brigados kariai kovojo su „Hamas“ smogikais, esančiais vienoje mokykloje, teigia IDF. Per kautynes žuvo keli užpuolikai.

 

Pasak IDF, Nahal pėstininkų brigados, parašiutininkų brigados ir 460-osios šarvuotosios brigados kariai per naktį surengė reidą daugelyje kitų „Hamas“ objektų ir aptiko automatinių šautuvų, sprogstamųjų įtaisų, RPG, prieštankinių raketų paleidimo įrenginių ir kitos įrangos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(1)
(18)

Komentarai ()