„...išėjo košė, chaosas. Pliekė vieni į kitus... ...“ Košmaras rusų stovykloje (Video)  ()

Rusų stovykloje įvyko tai, ką jie net bijo skelbti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-18 „...išėjo košė, chaosas. Pliekė vieni į kitus... ...“ Košmaras rusų stovykloje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų diversinė grupė naktį užėmė visą rusų stovyklą Zaporižios srityje ir išžudė joje buvusius žmones. Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo sargybinius, o tada įsiveržė į rūsio patalpą, kurią rusai naudojo kaip kareivines, metė į ją granatas ir sušaudė viduje buvusius rusų karius. 

Išlikę gyvi rusai pradėjo šaudyti tamsoje, pataikydami vieni į kitus. Rezultatas – sumaištis su daugybe žuvusiųjų. 

Detales pateikė rusų kolaborantas Vladimiras Novikovas, slapyvardžiu Alabajus, kuris dar 2014 m. kovojo už „DLR“ ir vadovavo „Trojos“ daliniui, o dabar kovoja Rusijos Federacijos pusėje. Nė vienas Rusijos karo korespondentas apie šį incidentą nekalbėjo, baimindamasis pasekmių. Tačiau Novikovas papasakojo ir parodė, kuo baigėsi kelionė į Ukrainą Rusijos okupantams. Jo prisipažinimus paskelbė žurnalistas Denisas Kazanskis.

„Nuostoliai buvo didžiuliai... Žmonės ilsėjosi, daug susibūrę, ir tame sumišime tamsoje, sprogstant granatoms ir apšaudant, išėjo košė, chaosas. Pliekė vieni į kitus... Nežinau dėl kokios priežasties ar dėl chroniško vado idiotizmo, ar aplaidumo nebuvo protingai pastatyta apsauga“, - pareiškė jis.

 

Ukrainiečių operacijos pasekmių vaizdo įrašą rusai nufilmavo mobiliojo telefono kamera, po to ši medžiaga paplito socialiniuose tinkluose. Vaizdo įraše matyti daug sužeistų ir žuvusių okupantų iš Šiaurės Kaukazo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(1)
(101)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: