„Smogė iš abiejų pusių.“ Rusai pakraupę, armija traukiasi. Skelbia didžiulį pralaimėjimą  ()

Z-kanalas atskleidė mūšio prie Krynkų detales.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-20 „Smogė iš abiejų pusių.“ Rusai pakraupę, armija traukiasi. Skelbia didžiulį pralaimėjimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su Rusijos ginkluotosiomis pajėgomis susijęs Rusijos Z-kanalas „VDV už sąžiningumą ir Teisingumą“ (rus. „ВДВ за Честность и Справедливость“) patvirtino informaciją apie Rusijos dalinių pabėgimą iš Krynkų kaimo Chersono srities kairiojo kranto dalyje.

Išsamią informaciją apie pabėgimą jis paskelbė lapkričio 19 d., praneša Dialog.UA.

Rusijos propagandistas Romanovas pirmasis pranešė apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų atsitraukimą iš po Krynkų, pavadinęs manevrus „persigrupavimu“.

Iš tikrųjų tai buvo su vadovybe nesuderintas pabėgimas, kurį patvirtino Rusijos oro desantininkai. Jų duomenimis, savo pozicijas paliko Rusijos ginkluotųjų pajėgų 104-osios oro desanto divizijos 328-ojo pulko kariai.

„328-asis desanto šturmo pulkas iš 104-osios desantinės šturmo divizijos, kuris buvo suformuotas visai neseniai, be kovos paliko savo pozicijas netoli Krynkų gyvenvietės ir pasitraukė... Tiek chocholų, tiek mūsų artilerija, kuri kažkodėl labai dažnai klydo koordinatėse ir šaudė į savus, nuolat veikė pulko pozicijas. Čia vaikinai neatlaikė ugnies iš abiejų pusių ir pasitraukė... Ugnies krikštas nebuvo labai sėkmingas“, - rašė rusų Z-kanalas.

 

Jis patikina, kad Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų vadovybėje šiuo metu garsiai vyksta procedūros dėl karių pabėgimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(2)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: