Netikėta. Zelenskis skelbia apie Putino likvidavimą  ()

„Tai yra karas ir Ukraina turi visas teises gintis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina turi teisę pašalinti Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną, jei atsirastų tokia galimybė. Šalis agresorė taip pat neatsisako planų sunaikinti Ukrainos vadovybę. Tai interviu „The Sun“ pareiškė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Anot jo, Rusija neatsisako planų sunaikinti Ukrainos vadovybę ir stengiasi tai padaryti visais įmanomais būdais.

„Jie naudos visus turimus įrankius“, – sakė Zelenskis.

Kartu, anot jo, Ukraina savo ruožtu taip pat eliminuos Putiną, jei pasitaikys tokia galimybė.

Prezidentas pažymėjo, kad Ukraina turi visas teises tai daryti, nes gina savo žemę. „Tai yra karas ir Ukraina turi visas teises gintis“, – pabrėžė Zelenskis.

Ukrainos valstybės vadovas atsisakė atsakyti į klausimą, ar Ukraina buvo susijusi su pasikėsinimais į kolaborantus ir Rusijos pareigūnus laikinai okupuotose teritorijose. „Negaliu su jumis aptarti jokių specialiųjų Ukrainos žvalgybos, slaptosios tarnybos ar kokių nors specialiųjų pajėgų operacijų. Yra keletas punktų, kurių mes neaptariame“, – pridūrė prezidentas.

 

Zelenskis atskleidė ir Rusijos plano „Maidanas-3“ detales. Ukrainos prezidentas sakė, kad Rusijos operacija „Maidanas-3“ planuojama 2023 metų pabaigoje. Jis taip pat prisipažino, kad nuo viso masto invazijos pradžios jau pametė bandymų jį nužudyti skaičių.

„Operacija „Maidanas-3“ siekiama pakeisti prezidentą. Gal ne žmogžudyste. Jie naudos visus turimus įrankius“, – sakė Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(4)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: