To neturėjo pamatyti joks rusas! Pavojingiausias karo video  ()

Rusija nėra normali šalis ir tai yra akivaizdu jau vien pažvelgus į tai, kokie ten vyksta teismai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenko pastebėjo, kad Dagestane įvyko naujas teismas dėl „Rusijos Armijos diskreditavimo“. Kritika Rusijos pajėgoms yra nelegali, net jei kalbama faktais ar tiesiog prieštaraujama Rusijos invazijai į Ukrainą.

Tačiau teisiamoji Asiat Magomedova nepeikė Rusijos karių. Savo „WhatsApp“ ji pasidalino „Radio Svoboda“ įrašu, kuriame pasakojama apie civilių evakuaciją iš Avdijivkos. Tame vaizdo įraše iš miesto evakuojama kario žmona ir penkių metų vaikas. Berniukas skundžiasi, kad bijos užmigti be tėčio ir pasakoja apie nuolatinį Avdijivkos apšaudymą.

Rusai žino, kad rusai puola Avdijivką. Jie taip pat žino, kad ukrainiečiai evakuoja miestą ir jo apylinkes. Tai kaip tas įrašas diskredituoja Rusijos pajėgas? Na, prisiminkite, kad tai - Rusija.

 

„Stebėdama šiuos šaltinius, Magomedova susidarė įsitikinimą, kad per specialią Rusijos Federacijos karinę operaciją Ukrainos teritorijoje žudomi taikūs žmonės“, – sakoma Rusijos Kizliaro miesto teismo nutartyje. Taigi, diskreditavimas yra „įsitikinimas“ - Magomedova diskredituoja Rusijos pajėgas vien turėdama nuomonę. Ir už tai jai gręsia 30-50 tūkstančių rublių (311,5-519 eurų) bauda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(5)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: