Paskutinis akordas. HIMARS sunešiojo Rusijos armijos koncertą. Atakos video  (2)

Kelios raketos įveikė apie 60 km atstumą ir pataikė į klubą, kuriame Rusijos armija buvo susirinkusi į šventinį koncertą, pranešė kariškiai. Nuo smūgio pastatas buvo visiškai sugriautas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos aktyvistai piktinasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgiu į šventinių iškilmių koncertą, kuriame dalyvavo Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų 810-osios jūrų pėstininkų brigados kariai.

Dėl HIMARS raketų smūgio yra žuvusių ir sužeistų. Visų pirma, mirė rusė, atvykusi į Ukrainą linksminti rusų kareivių. Detalės aptariamos „Telegram“ kanalo įraše „Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Karas su okupantais“.

Pasakojama apie incidentą, nutikusį lapkričio 19 d., kai Rusijos Federacija švenčia Raketų kariuomenės ir artilerijos dieną. Rusijos ginkluotųjų pajėgų 810-osios brigados kariai nusprendė būti apdovanoti ir tam tikslui susirinko į klubą netoli Starobeševės miesto Donecko srityje. Per apdovanojimų ceremoniją ir šventinį koncertą į pastatą įskrido Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketos. Nuo smūgio žuvo apie 25 žmonės, apie šimtas buvo sužeista. Tarp žuvusiųjų yra rusų aktorė Polina Menšich.

Rusijos kariškiai taip pat paskelbė informaciją apie rusų aktorę, kuri žuvo  klube. Ji buvo šokėja ir dirbo teatre-studijoje „Lege-Artys “ (Maskva). 2023 metų rudenį moteris išvyko į okupuotas Ukrainos teritorijas pasidžiaugti rusų užpuolikų švente.

 

Netrukus buvo paskelbtas atakos momento video. Po garsių sprogimų muzika nutrūksta ir šviesos užgęsta.

Paskelbtame vaizdo įraše matyti, kad pasiklausyti koncerto, kurį rusai surengė Raketų pajėgų dienos minėjimo proga, rinkosi karinėmis uniformomis.

Kaip minėta, tuo metu scenoje pasirodė aktorė iš Maskvos Polina Menšich. Po frazės dainoje „Pavydėk mums“ pasigirsta garsūs sprogimai ir užgęsta šviesos. Tada vaizdo įrašas nutrūksta. Rusų menininkė mirė vietoje.

Kas yra vaizdo įrašo autorius, nežinoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(2)
(145)

Komentarai (2)