„Viskas labai, labai blogai. Kaip gaudavom p****, taip ir gaunam“ (Video, N-18)  ()

Anot okupanto, viskas labai labai blogai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užpuolikas papasakojo, kokia yra Rusijos kariuomenės padėtis Chersono srities Krynoko zonoje. Tradiciškai dėl visų bėdų okupantas kaltino Rusijos kariuomenės vadovybę.

Vaizdo įrašą paskelbė žurnalistas Jurijus Butusovas.

„Viskas sušikta!“

Kaip pažymi įsibrovėlis, situaciją Chersono regione galima apibūdinti viena fraze – viskas labai liūdna. „Viskas yra šūdas“, – tvirtina okupantas, o vadovybė nieko nesprendžia. Jis priduria, kad matė vaizdo įrašą iš vieno Ukrainos šaltinio, kaip prieš dieną Ukrainos ginkluotosios pajėgos „numušė“ 12 Rusijos karių. Be to, jie mėtė granatas iš drono.

„Net baisu žiūrėti. Šitos nesąmonės drasko sielą! Rusų kariuomenė buvo, po velniais, Antrojo pasaulinio karo metais, o dabar nesuprasi kas vyksta. Viskas keičiasi garso grečiu – užmiegi su vienu žmogumi, atsibundi su kitu. Viskas vyksta velniškai, b***“, – tradicine rusiška maniera (su daug keiksmažodžių) pasidalijo savo nelaime Rusijos Federacijos armijos karys.

 

Jis taip pat pridūrė: rusai nesijaučia esą jūrų pėstininkai. Tačiau jie tikrai jaučia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgius.

„Kaip gavome p***, taip ir gauname. Tik dar daugiau“, – dalijasi Rusijos armijos karys.

Apskritai, pabrėžė rusas, jis yra „už taiką“. Štai kodėl, tikina okupantas, laikas susitaikyti.

„Sutinku su lygiosiomis, su taika. Kam visa tai? Yra ir kitoje pusėje žmonių - jie turi savo principus, mes - savo. Trumpai tariant, mes gyvensime“, - rusų kariškis įsitikinęs savo egzistavimo ateitimi.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: