[ŽT] „Ukrainiečiai to labai pasigenda.“ Butusovas skelbia, kas atsitiko kairiajame Chersono srities krante (Video)  ()

Įvykiai vyko lapkričio 17 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai sveikina vietinius gyventojus viename iš išlaisvintų Chersono srities kaimų.

Kaip rašo žurnalistas Jurijus Butusovas, video nufilmuotas viename iš kaimų, kuris neseniai buvo išvaduotas nuo rusų įsibrovėlių.

Autorius teigia, kad vaizdo įraše parodytas kovotojų ir kairiajame Chersono srities krante esančio kaimo, kuris pusantrų metų buvo okupuotas, gyventojų susitikimo momentas.

Labai jaudinantys kadrai, kurių ukrainiečiai taip pasigenda. Pasak autoriaus, vaizdo įraše parodyta akimirka, kai vietiniai gyventojai susitiko su mūsų gynėjais viename iš kaimų kairiajame Chersono srities krante, kuris pusantrų metų buvo okupuotas. Ačiū mūsų kariams ir labai tikimės, kad artimiausiu metu tokių vaizdo įrašų bus vis daugiau“, – pridūrė Butusovas.

 

Sprendžiant iš paviešinto vaizdo įrašo, įvykiai vyko lapkričio 17 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(2)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: