[ŽT] „Beprotiška gėda! Tai ne žmonės. Tai padarai, tai pyd###...“ Smogė didžiulis skandalas  (1)

„Beprotiška gėda! Negaliu jų pavadinti kitaip, kaip padarais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos savanorių kariuomenės vadas Dmytro Jarošas pakomentavo mobilizacijos Ukrainoje klausimą, griežtai atsakydamas tiems, kurie bando išsisukti, atsipirkti ir vengti dalyvauti Ukrainos nepriklausomybės kare. Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje jis pareiškė, kad toks ukrainiečių vyrų elgesys yra tikra gėda.

„Beprotiška gėda! Negaliu jų pavadinti kitaip, kaip padarais. Šlykštynės, diskredituojančios Tautą. Ir tai vyksta nepaisant to, kad milijonai vyrų ir moterų kovoja, susižeidžia, perdega... nepaisant visko, jie kovoja už laisvę ir valstybingumą, už ukrainiečių teises, už vaikų ir anūkų ateitį“, – sakė jis.

Jarošas pažymėjo, kad, jo nuomone, reikia iš tokių gudruolių atimti pilietines teises.

 

Manau, kad iš šių nežmonių, kurie nedalyvauja kare (pyd###), reikia atimti bet kokias pilietines teises, o normalios ukrainietės – neturėtų gimdyti nuo tokių asilų vaikų (moralinis faktorius), kad mūsų Tautai vėl nebūtų tokios gėdos... Šlovė Ukrainai!“ – pabrėžė Jarošas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(8)
(115)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: