Kraupus scenarijus. „Ukraina bus padalinta.“ Ką ruošia Rusija  ()

„To jie siekia ir to tikisi.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija ruošiasi užsitęsusiam karui prieš Ukrainą nuo 2-3 iki 10-15 metų.

Maskva „tikisi“, kad Vakarų pasaulis anksčiau ar vėliau nustos remti Kyjivą ir neva įvyks „Korėjos scenarijus“. Tai pareiškė JK atsargos armijos pulkininkas Glenas Grantas.

Interviu „Espresso“ jis sakė, kad rusų okupantai ruošiasi užsitęsusiam karui.

„Rusija ruošiasi dvejiems ar trejiems metams, o gal net 10-15 metų užsitęsusiam karui. Ji tiesiog smogs ir smogs Ukrainai, kol ši pasiduos“, – teigė Grantas.

Jo nuomone, Rusijos okupantai skaičiuoja, kad Vakarų pasaulis neatlaikys ir nustos remti Ukrainą, o po to bus įgyvendintas kažkas panašaus į „korėjietišką scenarijų“ – Ukrainos padalijimas į „ukrainiečių“ valstybę ir vadinamają Novorosiją“.

„To jie siekia ir to tikisi“, – pažymėjo ekspertas.

Ekspertas taip pat sakė, kad Rusijoje nuolat vyksta mobilizacija. Priešas sėkmingai gamina elektroninę karo įrangą ir plėtoja savo gynybos pramonę. Tačiau tuo pat metu fiksuojamas ir Rusijos ekonomikos nuosmukis.

 

„Tam tikra prasme gerai, kad Rusijos generaliniame štabe nėra labai šviesių galvų. Jie yra protingi pagal savo specialybę, bet strateginio mąstymo jiems trūksta. Visai gali būti, kad dabar jie iš tikrųjų griauna jos ekonomiką kaip visumą. Viskas pajungta karo reikmėms. Žinome, kad Rusijos ekonomikos būklė daugelyje sričių yra bloga. Pavyzdžiui, kai kurios oro linijos yra ant žlugimo slenksčio. Tai tam tikrų ekonomikos sričių atspindys. Ir jei oro linijos neišsilaiko, tai ir kiti segmentai tikrai turėtų būti arti žlugimo“, – pabrėžė Grantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(6)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: