„Po to ką pasakė Kadyrovas....“ Audra Ukrainoje. „DLR“ kariai pereina į Ukrainos pusę (Video)  (1)

„Rusų pasaulis“ ukrainiečių nevilioja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksejus Milčakovas, buvęs Rusijos neonacių grupuotės „Rusič“, kovojusios Rusijos Federacijos okupacinės kariuomenės sudėtyje prieš Ukrainą, lyderis, pareiškė, kad kadaise Maskvai lojalūs ukrainiečiai, pamatę, kas iš tikrųjų yra „rusų pasaulis“, pereina į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusę.

Šį skambų pareiškimą jis išsakė interviu Rusijos propagandistams. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Neonacis Milčakovas skundėsi, kad vienas jo pažįstamas, „DLR“ kovotojas, perėjo į Ukrainos kariuomenės pusę, pamatęs, kad Maskva okupuotas Ukrainos teritorijas atiduoda į kaukaziečių rankas.

„Štai, pavyzdžiui, turėjau pažįstamą. Jis buvo Donbaso „milicijoje“ 14-aisiais, iš Zaporižios. O dabar jis kovoja kitoje pusėje. Jis tiesiai pasakė: „Aš mačiau, kas pas mane atėjo į Tokmaką, kad tai yra vaikščiojantis Kaukazas, su (blogu – red.) požiūriu į žmones, moteris.“ Ir jis perėjo į kitą pusę. Man jo gaila“, - sakė Milčakovas.

 

Jis kritikavo Kremlių už „nacionalinę politiką“, pagal kurią į Rusiją plūsta Artimųjų Rytų išeiviai.

„Pažiūrėkite į ukrainiečių reakciją, kai Ramzanas Achmatičius (Kadyrovas – red.) pasakė, kad Odesa bus prijungta prie Čečėnijos. Kaip manote, ar Odesos gyventojai tuo džiaugėsi? Natūralu, kad tai tik išprovokavo juos griebtis ginklų“, - sakė Milčakovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(241)
(14)
(227)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: