„Matome priešo strategiją, žinome jo žingsnius.“ Galimas netikėtas smūgis. Generolas įvardijo kryptį  ()

„Turime vykdyti ne tik gynybinius ir puolimo veiksmus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Diktatorius Vladimiras Putinas iškėlė Rusijos okupantams užduotį užimti Avdijivką, Kupjanską ir toliau judėti per Charkivo sritį, taip pat atstumti Ukrainos kariuomenę prie Bachmuto.

Šių rezultatų jam reikia rinkimų Rusijos Federacijoje išvakarėse, „24 kanalui“ paaiškino Ukrainos kariuomenės generolas, Užsienio žvalgybos tarnybos vadovas (2005–2010 m.) Nikolajus Malomužas.

Savo ruožtu Ukrainos gynėjai sunaikina didžiulius priešo rezervus ir pajėgas, taip sudarydami prielaidas įsibrovėlių atsitraukimui, aiškino jis.

„Matome priešo strategiją, žinome jo žingsniustai svarbus veiksnys vykdant netikėtas operacijas. Galime galvoti apie asimetrinius veiksmus, kurie gali veiksmingai veikti tam tikruose fronto sektoriuose“, – sako jis.

Ekspertas įsitikinęs, kad Rusijos Federacijos nesėkmės prie Avdijivkos ir Bachmuto turės įtakos Putino prestižui ir jo legendoms apie sėkmę puolimo operacijose.

„Turime vykdyti ne tik gynybinius ir puolimo veiksmus, bet ir nestandartines operacijas strateginėmis ir diversinėmis kryptimis. Tačiau tam reikia įsigyti tolimojo nuotolio raketų, iki milijono skirtingų rūšių amunicijos, elektroninės kovos sistemų, išminavimo ir papildomų šarvuotų transporto priemonių. Šis rinkinys reikalingas keletą ateinančių mėnesių, kad galėtume pradėti strateginę veiklą žiemą ir pavasarį. Tada Putinas žlugs rinkimuose – pralaimės politiškai ir fronte“, – pridūrė Malomužas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: