[ŽT] Didžiulė audra. Rusijos desantas įsiutęs. Grasina nušluoti „Achmat“ grupuotę ir visą Čečėniją  ()

Rusijos oro desanto pajėgų pareigūnai grasina nušluoti nuo žemės paviršiaus Čečėniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinės armijos gretose rutuliuojasi didelis etninis konfliktas. Oro desantininkai skelbia grasinimus Kadyrovo „Achmat“ grupuotei ir visai Čečėnijai. Dialog.UA sužinojo apie konflikto detales.

Rusijos oro desantininkai prisijungė prie konflikto, kilusio tarp „kadyroviečių“ ir garsaus Rusijos karo tinklaraštininko Jegoro Guzenko su šaukiniu „Tryliktasis“. Rusijos kariškiai stojo už savo kolegą ir net ėmė grasinti, kad pakartos Čečėnijos karą.

Atitinkamas kreipimasis buvo paskelbtas lapkričio 25 d. vakare „Telegram“ kanale „VDV za česnost i spravedlivost“, kuris priklauso „Dnepr“ grupės būstinės pareigūnui.

„Čečėnų berniukai ir jų karūnuoti princai Adamčiko (Čečėnijos vadovo Adomo Kadyrovo nepilnamečio sūnaus - red.) pavidalu, nereikia tyčiotis iš rusų kareivių. Priešingu atveju jūs apsipilsite karčiomis ašaromis. Laikas dabar kitoks. Prisiminėme, kaip sunaikinti jūsų kaimus. Ačiū cho***ams (ukrainiečių įžeidžiantis vardas – red.), kad padėjo mums prisiminti“, – rašė Rusijos oro desantininkai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(10)
(112)

Komentarai ()

Susijusios žymos: