Ukraina įkaitusi. „Visiems būtų daug geriau, jei kvaili...“ Ką pasakė Žorinas  ()

Deputatės pareiškimas sukėlė tikrą audrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 3-iosios atskiros puolimo brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas atsakė į partijos „Liaudies tarnas“ deputatės Marianos Bezuhlos pareiškimą, kad vyriausiasis vadas Valerijus Zalužnas turėtų atsistatydinti.

„Atskiri deputatai, kurie neturi ir niekada neturėjo nieko bendro su kariuomene, be to, savo veiksmais daro gėdą visai šaliai – dėvi uniformas ar karines uniformas, aptarinėja įvykius fronte, karinius sprendimus, skelbia kokias nors idiotiškas iniciatyvas. Visiems būtų daug geriau, jei kvaili, nekompetentingi ir neadekvatūs žmonės nekištų nosies į mobilizacijos, karo ir kariuomenės reikalus“, – savo „Telegram“ kanale rašė jis.

Toks deputatės pareiškimas sukėlė rimtų diskusijų socialiniuose tinkluose. Komentaruose ji kaltinama dirbant Kremliui ir klausiama, ar ji turi karinį išsilavinimą, kad galėtų pateikti tokius kaltinimus.

Publicistas ir žurnalistas Vitalijus Portnikovas Bezuhlos pareiškimą pavadino labai pavojingu. „Partijos „Liaudies tarnas“ Aukščiausiosios Rados deputatė Mariana Bezuhla paragino atsistatydinti šalies karinę vadovybę. Tai labai pavojingas žingsnis situacijoje, kai vienybė yra pagrindinė ne tik pergalės, bet ir pačios šalies išlikimo sąlyga“, – feisbuke rašė jis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(3)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: