„iPod“ viešpatavimo pabaiga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2010-09-02 09:45
Apple produkcijos tikrai nepirksiu, tačiau akivaizdu, kad Apple turi geriausius pasaulyje rinkodaros specialistus. Visur užuodžia naujas sritis ir kai jos tampa populiarios, tame segmente dominuoja jau Apple. Kažin, kas bus populiaru po planšetinių kompų piko?
Patriotas 2010-09-02 10:31
"Tačiau „Apple“ tapus technologijų pasaulio varomąja jėga" Aha. Nebent tos "technologijos" apsiriboja MAC korpusais ir tik jais
Neoman 2010-09-02 10:59
Aha, arba tu nesidomi IT komercija. Jei nemegsti Apple (daug dabar kas taip sakosi, ypac kai negali ipirkti tokiu daiktu), VALIO, bet atverk akis platesniam matymui. Ar teko buti kur nors uzsienyje? Pateiksiu pavyzdziu prancuzu maza dali ir Sveicarijos dali (paskutiniu metu butent cia galiu matyti situacija). Toks vaizdas kad kiekvienas cia turi iPod, iPhone arba ta didesni iPhone, vadinama iPad'u. Neperlenkiu, nes tikrai labai jau daug ju cia chebra prisipirkus. Nekalbu apie MacBook populiaruma. Ar manai kad tai nera varomoji jega? O gal nori paziureti i USA? Ir tai nebus varomoji jega? Apple nera sventa kompanija (jokiu budu nenoriu jos aukstinti), ji nera ir geriausia (tokios isvis nera), bet ji moka sukti pinigus ir papulti i naujas rinkas tada kai to reikia (arba padaryti "stebuklus" kuriais apdumia akis kam reikia ir kai reikia), o tai biznyje vadinama konkurencija, kuri skatina kitus pasitempti (manau nepaneigsi kad Apple yra didelis konkurentas visiems IT pasaulyje). Kaip pvz - be android netobules iOS, o be iOS netobules Android. Nieko asmenisko, ir tikiuosi pagavai minti?
HardAxe 2010-09-02 11:44
Apple moka įtikinti, kad jų gaminys yra tai, ko žmonėms reikia
Alchi 2010-09-02 12:50
Geros žinios. Gal viskas pakryps dar geresne linkme ir bankrutuos visos įrašų kompanijos. Būtų tada tiesiog nuostabu.
Patriotas 2010-09-02 13:34
Gal tu pats praverk akis. As snekejau visiskai ne apie tai. Neneigiu Apple verslumo sugebejimu ir jos produkcijos populiarumo svetur - pardavimai ir brand'o verte kalba patys uz save. As kalbu konkreciai apie pati "TECHNOLOGIJU PASAULI", o cia varomoji jega toli grazu ne Apple ir niekad nebuvo Apple. Apple pati yra sukurus labai mazai technologiju ir standartu, jie naudojasi kitu sukurtomis technologijomis ir standartais, kurias pateikia patraukliau nei kiti, kitaip nei kiti, buitiskai tariant uzsiima dviracio perdazymu. Vienintelis dalykas, ka gero sukure Apple - tai OSX (kuri ir tai nera visa Apple kurta) ir kai kurie programiniai paketai - Final Cut Studio, Aperture ir pan. Viskas (Snekant apie kompiuterius). Visa kita yra esamu standartu, kitu gamintoju produkcijos (CPU, Ploksciu, matricu) sukomponavimas i sistema kokiam tai patraukliam akiai korpuse. Paciu TECHNOLOGIJU Apple sukuria tikrai mazai. Ta as norejau pasakyti. O ne apie versla.
tauttvisz 2010-09-02 14:40
Daugeja iphonu, ipadu, jie ir uzima dali rinkos kuri anksciau priklause ipodams, kas cia keisto? O muzikos pardavimai dideja nedideliu greiciu tikriausiai del piratavimo..
JuozasA 2010-09-02 15:38
kaip bebutu, kompiuterius tokius kokie yra db (stacionarai) sukure apple IBM net nesugalvojo kad toks dalykas kaip pele gali efektyviai padeti Netikit, pasiskaitykit google Steve Wozniak arba tiesiog Apple I arba Apple II
Patriotas 2010-09-02 15:51
Apple galbut pirmieji pastebejo kompiuteriu tarp paprastu vartotoju perspektyva tuo metu, taciau tokius kompiuterius, kokius turim siandien, sukure daug kompaniju. Pele, GUI, Ethernet sukure Xerox. Apple tiesiog tai pastebejo ir panaudojo (kaip ir daug kitu dalyku, apie ka is ir rasiau, kad jie moka daryti pinigus, taciau nera kazkokie technologiju korifejai, kaip kas isivaizduoja). O siaip jau Apple 1, Apple 2, Lisa nebuvo kazkoks stebuklas - jie buvo labai brangus ir/arba labai bugovi, kitaip sakant jie buvo daugiau PC "ant popieriaus" nei realus PC. Slove atnese 1984m paleistas Macintosh.
zfroidas 2010-09-06 14:54
jo tipo nupirkot kaimieciai ta slamsta tai gerai bet jau naujo prigaminom tai prasom sena ismest ir eit naujo pirkt DD leviau dar nieks neatrode nei tas ipod...