[ŽT] „Tai neabejotina paskata Putinui tęsti karą.“ JAV politikas skelbia didžiausią NATO klaidą  ()

Kurtas Volkeris įvardijo būdą, kaip greitai užbaigti Rusijos diktatoriaus Putino pradėtą ​​karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių politikas, buvęs JAV ambasadorius prie NATO, buvęs Vašingtono atstovas Ukrainai Kurtas Volkeris, kalbėdamas konferencijoje Europos Parlamente, įvardijo būdą, kaip greitai užbaigti Rusijos diktatoriaus Putino pradėtą ​​karą.

Jo nuomone, Rusijos Federacijai karo Ukrainoje tęsimas taptų beprasmis ir net pavojingas, jei Ukraina greitai taptų NATO nare.

„NATO politika yra tokia, kad šiandien ji tarsi siunčia ženklą Vladimirui Putinui tęsti kovą, nes ji tvirtina, kad Ukraina taps nare tik ilgainiui. Tuo pat metu ji sako, kad negalima įvesti Ukrainos į Aljansą, kol tęsiasi karas. Bet tai yra neabejotina paskata Putinui tęsti šį karą!“, – atkreipia dėmesį Volkeris.

Jis pridūrė, kad Ukrainai turėtų būti suteikta galimybė kuo greičiau įstoti į NATO, nes delsimas šiuo klausimu skatina Rusijos diktatoriaus Putino režimą tęsti kovą.

 

Atėjo laikas mums pasiųsti visiškai priešingą žinią, kad Ukraina kuo greičiau taptų NATO nare“, – sakė Kurtas Volkeris ir pridūrė, kad jis išsako savo asmeninį požiūrį, o ne oficialią JAV poziciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(3)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: