[ŽT] „Rusai gali vėl pasiekti Kyjivą“  ()

Ukrainos žvalgybos pareigūnas Oleksandras Nemkovas mano, kad Rusijos kariuomenė vėl gali vykti link Kyjivo. Tam ukrainiečiai turi būti tam pasiruošę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtiniame interviu TSN.ua Oleksandras Nemkovas teigė, kad moterys ir vyrai turi išmokti pagrindų - kaip elgtis su ginklais ir suteikti pirmąją pagalbą.

„Gali kovoti įvairiais būdais ir būti naudingas kariuomenei. Nebūtina, kad visi bėgtų su durtuvais. Kiekvienas turėtų turėti tam tikrų įgūdžių, kurie praverstų kariuomenėje. Nes nežinome, kaip situacija fronte atrodys rytoj. Nežinome, ar jie vėl priartės prie Kyjivo. Deja, šiandien tai iš principo yra įmanoma. Jeigu mūsiškiai tokiems įvykiams nebus pasiruošę, rezultatas bus toks, kokį matėme Bučoje“, – sakė Oleksandras Nemkovas.

Jis sako, kad vyrai turi būti pasiruošę tam, kad jiems teks ką nors pakeisti fronte.

„Manau, kad absoliučiai kiekvienas vyras turėtų turėti tam tikrą elgesio su ginklais kultūrą. Moterims tai irgi nepakenktų, nieko ten sunkaus. Čia nereikia dviejų ar keturių aukštųjų išsilavinimų. Kai kurie paramediko įgūdžiai - tai yra elementarūs dalykai, kuriuos žmogus turėtų žinoti. Vyrai turėtų būti pasiruošę, kad kada nors teks ką nors pakeisti. Galbūt taip ir nebus, bet gali būti“, – sakė Oleksandras Nemkovas.

(43)
(8)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: