[ŽT] Vienintelis būdas. „Susitaikykite su tuo, kad jau esate mirę. Ir pradėkite kovoti“  ()

„Putinui reikia visos Ukrainos. Jam reikia Kyjivo - „Rusijos miestų motinos“. Jam reikia Lvivo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys, savanoris, iniciatyvos „Armijos SOS“ aktyvistas, iniciatyvos „A.Drones“ vadovas Jurijus Kasjanovas savo „Facebook“ paskyroje rašo apie skaudžius, bet labai teisingus dalykus.

Matau, kad jau pradėjote panikuoti. Viskas prarasta, puolimas užgeso, Vakarų pagalba sumažėjo, priešas spaudžia, šahedai skraido, laukia šalta žiema, ir mums reikia skubiai susitarti su Putinu, kol dar ne vėlu.

„Politologai“ rašo apie suomių, kartvelų, armėnų „variantus“. Kaip pavyzdys minima Pietų Korėja, Kroatija ir Taivanas. Jie mus tikina, kad reikia „pailsėti“, pasisemti jėgų, atkurti šalį, sukurti kariuomenę, o tada oho!... O tada gal Putinas mirs...

Kvailiai. Kodėl manote, kad Putinas nori su jumis derėtis?.. Kam Mordorui to reikia, kai jis ką tik išsilaižė savo nesenas žaizdas, pastatė ekonomiką ant karo pagrindo, šimtais kniedija tankus, tūkstančiais gamina dronus ir varo begalę apgautų rusų bandų skersti? ...

Putinui reikia visos Ukrainos. Jam reikia Kyjivo - „Rusijos miestų motinos“. Jam reikia Lvivo. Atsisakykite vilties grįžti į seną, ramų gyvenimą. Susitaikykite su tuo, kad jau esate mirę. Ir pradėkite kovoti. Tai vienintelis būdas pasiekti taiką, bent jau mūsų vaikams.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(2)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: