„G20 susitikimo metu Putinas gavo intelektinę klizmą“  ()

G20 metu Putinui teko išgirsti nemalonių tiesų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikas ir diplomatas Romanas Bezsmertnyj interviu laidos „Studio West“ vedėjui Antonui Borkovskiui teigia, kad daug dėmesio buvo skirta parodyti, koks idiotas vadovauja Rusijai.

Apie tai jis kalbėjo per „Espreso“ televiziją.

„Praleidau beveik 5 valandas klausydamasis viso susitikimo... Anksčiau panašių aukščiausiojo lygio susitikimų metu pirmininkaujančios valstybės vadovas skambindavo kelių valstybių vadovams, savo kolegoms, ir tuo viskas baigdavosi. Tai turbūt pirmas kartas, kai apie tai buvo taip plačiai skelbiama, juolab, kad tai galima padaryti internetu“, - paaiškino diplomatas.

„Ir manau, kad 18 minučių, jei neklystu, buvo skirta Maskvos fiureriui. Italijos ministrė pirmininkė Giorgia Meloni ir Vokietijos kancleris Olafas Scholzas iš anksto buvo parengę labai protingas kalbas. Šios dvi kalbos buvo intelektinė klizma Putinui. Neatsitiktinai iš šių 18 minučių Putinas penkias minutes kažką aiškino. Jis negalvojo apie dalykus, susijusius su Rusijos agresija, karo pobūdžiu, tragedija, bet kažkodėl pradėjo mąstyti, kai kalbėjo apie vaikų žudymą Gazoje, ligoninių bombardavimą Gazoje. Jis buvo melagingos informacijos burbule ir nenorėjo žinoti, kad ligoninę Gazoje susprogdino patys „Hamas“, - komentavo Romanas Bezsmertnyj.

 

Politikas pridūrė, kad šį fragmentą nufilmavo Kataro žurnalistai, ir jis jau buvo parodytas Jungtinėse Tautose, o padorios ir protingos vyriausybės visa tai jau seniai parodė.

„Giorgios Maloni ir Olafo Scholco išsakytos pozicijos vėliau buvo paskelbtos Italijos spaudoje „Corriere della Sera“ ir Vokietijos „Frankfurter Allgemeine Zeitung“, taigi Europa žino apie šį procesą. Jie tam skyrė daug medžiagos, kad parodytų, koks idiotas vadovauja vadinamajai Rusijai. Aš pats pritarčiau, kad civilizuotas pasaulis periodiškai atliktų tokias klizmas, kad Putinas suprastų ir įsisąmonintų, nors suprantu, kad jam nerūpės, kaip keičiasi pasaulio požiūris į fiurerį. Puikiai suprantu, kad Rusijoje tai bus parodyta kaip proveržis blokadoje, bet tegul tai parodo visiems savo žmonėms, kurie ir taip jau be galo nuodijami. Tačiau tai, kas susiję su Europos informacine erdve, kurią, mano požiūriu, Europos spauda nušvietė absoliučiai teisingomis tezėmis, šioje situacijoje yra labai aktualu ir svarbu“, - reziumavo R. Bezsmertnyj.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(0)
(101)

Komentarai ()