[ŽT] „Tai faktas. Valdome 90%.“ Įvyko pasikeitimai prie Avdijivkos (Video)  ()

„Labai tikiuosi, kad Avdijivkoje jie susilaužys dantis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Avdijivka, ačiū Dievui, neapgulta. Labai tikiuosi, kad Avdijivkoje jie susilaužys dantis, bet šiuo metu situacija ten yra sunki“, – komentuodamas situaciją Avdijivkoje užtikrintai pareiškė karo analitikas Jevhenij Dikij.

Po to karo ekspertas pažymėjo, kad pagrindinė Avdijivkos gynėjų problema yra gyvos jėgos trūkumas, o jei teks trauktis iš miesto, kalti bus tie, kurie vengia mobilizacijos ir nenori eiti į karą.

Dikij interviu televizijos kanalui „Rada“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Patyręs kariškis atskleidė tiesą apie situaciją Avdijivkoje: „Pirmą kartą nuo 2014 metų mūšiai vyksta ne prie pramonės zonos, o jos viduje, į pramoninę zoną įsiveržta, tai yra faktas. Tai, kad jie skelbė apie jos paėmimą, tai ne faktas, bet iš tikrųjų jie valdo 10% (90% yra mūsų)“.

Buvęs „Aidar“ būrio vadas išsakė vieną iš pagrindinių problemų, su kuriomis susiduria Avdijivkos gynėjai: „Mūšiai vyksta pramoninėje zonoje, vyksta mūšiai dėl atskirų gelžbetoninių pastatų ir viena iš priežasčių yra kadrų trūkumas gynybos pajėgose. Tai yra, jei neduok Dieve, turėsime trauktis iš Avdijivkos , bet vis tiek tikiuosi, kad nereikės, bet visko gali nutikti, bet jei reikės, tai bus „sveikinimai“ ne mūsų vaikinams ir merginoms, o „sveikinimai“ tiems, kurių dabar ten nėra. Tai bus „sveikinimai“ tiems, kurie tik mus stebi ir žiūri į žemėlapį, kas ten su ta Avdijivka“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(6)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: