„Rusijos armija 0 km nuo Lenkijos, Rumunijos, Slovakijos ir Vengrijos.“ Gali būti masinė evakuacija Ukrainoje  ()

Ukrainietė dalinasi mintimis, kas nutiks Europai, jei Ukraina nesustabdys Rusijos dabar.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-04 „Rusijos armija 0 km nuo Lenkijos, Rumunijos, Slovakijos ir Vengrijos.“ Gali būti masinė evakuacija Ukrainoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainietė skelbia apie masinę evakuaciją Ukrainoje.

„Nepopuliari nuomonė. Jei Ukrainai nebus suteikiamos priemonės išvaryti rusus iš mūsų teritorijos, Ukraina turės daryti ką nors kitaip, atverti sienas, evakuoti kuo daugiau žmonių, atleisti karius ir sutvarkyti vyriausybę, kaip jau atsitiko mums prieš 100 metų.

Kad išsaugotume savo tautą.

Mūsų žmogiškieji ištekliai nėra begaliniai, kovinė dvasia nėra begalinė, ypač be ginklų. Tai ne tik mūsų karas. Kol kas Ukraina Rusiją laiko tūkstančiais kilometrų nuo Lenkijos, Rumunijos, Slovakijos, Vengrijos. Aukodama geriausių žmonių gyvybes.

Bet kol Ukraina gaus naujų ginklų, kol bus atnaujinta kariuomenė su NATO ginklais, Rusija jau bus 0 km atstumu nuo Lenkijos, Rumunijos, Slovakijos ir Vengrijos. Ką manote apie tokią perspektyvą?

PS: Neminiu Moldovos, nes ten jau yra Rusijos armija“, – soc. tinkle „X“ rašo ukrainietė Marija Kramarenko, reaguodama į NATO generalinio sekretoriaus pareiškimą, kad padėtis Ukrainoje gali pablogėti, jei Vakarai nepadidins ginklų tiekimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(15)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: