[ŽT] Kažkas nutiko. Kardinaliai keičiasi JAV pozicija dėl pagalbos Ukrainai  ()

JAV Atstovų rūmų vadovas Mike'as Johnsonas peržiūrėjo savo požiūrį į karinę pagalbą Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mike'as Johnsonas, nuo pat pirmųjų savo paskyrimo dienų neslėpęs nepasitenkinimo JAV pagalbos teikimu Ukrainai, netikėtai paskelbė, kad parama Ukrainai yra „kritiškas prioritetas“ Jungtinėms Valstijoms.

JAV Atstovų rūmų vadovas nepaaiškino, kas lėmė tokį staigų jo pozicijos pasikeitimą Ukrainos atžvilgiu, tačiau kartu savo žodžius papildė tvirtu argumentu, sakydamas: „Negalime leisti, kad Vladimiras Putinas žygiuotų per Europą. Ir suprantame, kad reikia pagalbos.“  

Apie tai pranešė „The Wall Street Journal“.

Iš medžiagos galite sužinoti, kad karinės pagalbos Ukrainai klausimas šiandien tebėra prieštaringas Amerikos politikams. Tuo pačiu, išspręsdamas šį ginčą, Mike'as Johnsonas galės pademonstruoti savo profesionalumą, nes jo pirmtakas Kevinas McCarthy nesugebėjo susidoroti su šia užduotimi, dėl kurios jis neteko pareigų. Leidinio žurnalistai pabrėžia, kad 61 mlrd. dolerių skyrimas dabar daugiausia priklauso nuo Mike'o Johnsono nuomonės, ir jei jis pakeitė savo požiūrį šiuo klausimu, tada yra visos galimybės, kad JAV skirs pinigus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(2)
(112)

Komentarai ()