„Maniakiško sovietinio skerdiko kopijavimas“. Ką Ukrainoje išdarinėja Gerasimovas  ()

Maršalas Žukovas, kurį seka generolas Gerasimovas, nevertino žmonių gyvybių ir savo tikslus pasiekė beprotiškų netekčių dėka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgų tikslas – nugalėti rusų maniakus, mano Oleksandras Kovalenko.

Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas kare prieš Ukrainą vadovaujasi dviem karybos principais – „Nė žingsnio atgal! arba „Pirmyn bet kokia kaina!“. Apie tai rašo „Informacinio pasipriešinimo“ grupės karinis apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko.

„Akivaizdu, kad šie du principai kilo iš dabartinės Valerijaus Gerasimovo strategijos Ukrainoje ir beveik visiškai kopijuoja maniakišką generolo Žukovo* požiūrį į karo veiksmų vykdymą. Sovietų skerdikas nevertino žmonių gyvybių ir savo tikslų pasiekė šių dviejų principų dėka, o Valerijus Gerasimovas, regis, nerimauja dėl Žukovo laurų ir nori juos išbandyti visais įmanomais būdais“, – sako ekspertas.

*Georgijus Konstantinovičius Žukovas (1896 m. lapkričio 19 d. arba gruodžio 1 d. – 1974 m. birželio 18 d.) – Sovietų Sąjungos maršalas, kuris buvo tapęs Generalinio štabo viršininku, Vyriausiojo kariuomenės vado pavaduotoju, gynybos ministru, politbiuro nariu. Per Antrąjį pasaulinį karą jis dalyvavo daugelyje mūšių, o karo pabaigoje vadovavo 1-ajam Baltarusijos frontui mūšyje dėl Berlyno.

 

Jis pažymėjo, kad Ukrainos gynybos pajėgų tikslas yra įveikti rusų maniakus jų „žudymo žaidime“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(4)
(68)

Komentarai ()