„Respublikonai blokuoja pagalbą Ukrainai. Putinas juos myli“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Chingishanas 2023-12-08 18:27
Ne Respublikonai blokuoja pagalbą bet suknisti demokratai su savo noru nesaugoti sienų! Čia didesnės nesąmonės būtu sunku sugalvoti- yra valstybė, o jos valdžia net negalvoja saugoti tos valstybės sienų, nors to reikalauja tos valstybės žmonės, bet jiems nusišikt ir dar kaltina kitus nonoru padėti ukrainiečiams! 2ia visi6kas autizmas, kurį aikšu remia tokie leftistiniiai šoodai kaip technologijos!
Benediktas 2023-12-08 18:51
Tai tegu skiria paramą Ukrainai, o paskui diskutuoja del sienos. Negali Meksikos sienos imigrantų prilyginti Rusijos strateginiam puolimui. Čia tik respublikonai taip gali.
donatasv 2023-12-08 18:58
Šiuo metu diskutuoja dėl abiejų. Šis chingishano pasakymas yra legit. Čia tas pats kaip pas mus plūstų migrantai pro sieną iš baltarusijos ir mes nieko nebūtume darę. Opozicijos ignoravimas, ypač problemoms kurios yra aktualios daugumai brangiai kainuos.
Benediktas 2023-12-08 19:17
Cia tas pats, kas Latvius pultu maskovitai, o mes diskutuotume, ar galima isgrust atgal per siena nelagalus.
azotas 2023-12-08 19:48
o ka daryt su nevalom demokratais ? jie randa 106 mlrd kitom valstybem, bet nenori skirt nei kiek lesu savo pietines sienos apsaugai. Tas pats ir su europa. Kairieji priimtu visus is eiles. Welcome to europe.
donatasv 2023-12-08 19:53
Tai diskutuok ką nori. Amerikoje yra problema su emigrantais ir darbo vietomis mažesnį išsilavinimą turinčių žmonių. Kurią Bideno administracina ignoruoja. Kongresą demokratai jau prašiko, dabar beliko prašikt ir prezidento postą. Nesuprantu kodėl jie nepavaidina kaip Europa kiek mes čia darom ir kaip mums rūpi, kad pasiektų savo tikslų.
Benediktas 2023-12-08 19:56
Nu kas, apsaugosi nuo nelagalu, bet prarasi Rytine Europą ir NATO ir kiši savo kafeivius į karus, kad tą NATO apsaugot, nes ukrainiečiai jau nepadės. Kaip tik turėsi kariaut pries tuos pacius ukrainiecius, kuriem i nugarą bus įbesti automatai. Prarasi visa savo itaka pasaulyje. Ir turesi gynybai isleisti paskui 3x daugiau, kai viena JAV liks. Kas svarbiau? Plius 90% tu pinigu lieka Amerikoje ir sukuria darbo vietas. Plius Amerika ir yra sudaryta is tokiu emigrantu, kurie vienaip ar kitaip pateko i zemyna. Idarbint juos reikia, ir kels jie ekonomiką. Tegu gamina tuos ginklus apmokinus.
donatasv 2023-12-08 20:12
Kad viskas taip paprasta būtų. Kongresą jau prašiko, prašiks prezidento postą ir tada galės saugot viską ką nori tik ne Ukrainą sėdėdami opozicijoje. Daryk išvadas čia maratonas ne sprintas.
Dannas3 2023-12-08 21:03
https://www.washingtonpost.com/opinions ... omy-boost/ Respublikonai taip bando sulyst i savo begalviu rinkeju subines su tom savo sienom, kad piktybiskai ignoruoja si fakta.
donatasv 2023-12-08 21:45
Tai tegu demokratai bent šiek tiek dėmesį parodo https://www.cnbc.com/2023/03/07/why-pov ... orted.html Šei problemai nes čia daug aspektų susipina tiek imigrantai, tiek kinija, mokslas ir t.t. ir nereikės populistam skaldyti amerikos ir viso pasaulio vienybės. Putino taktika taikyta visada pasiteisina jei nesiimi veiksmų. Rado problemą Lietuvoj užsiundė šeimamaršistus. Koncervai susitvarkė tiek su karantinu tiek su maršistais. Bet dėmesį problemai buvo privaloma rodyt, kad susitvarkyti. Jei toliau nematai nei srovė tekanti iš organizmo... tai bus trumpas ir nieko čia nepakeisi.
Chingishanas 2023-12-09 06:33
Tai Šeimos sąjūdį pasirodo irgi rusai užsiundė? Ne liberastfašistai su narkomanų partija priešakyje, ne TS-lgbt, ne KGB čmil teistų išgamų partiją- su savo piperastų, narkotikų, vaikų atiminėjimu ir emigracijos iš afrikos protegavimu o pasirodo rusai! Jūs autistai kur bl. buvot kai Dievas protą dalino??
donatasv 2023-12-09 10:03
Matėm kas pinigus dalino, kad visas tas šou įvyktų. Jau to užtenka suprast kur, kas ir su kuom.
Pumper 2023-12-09 10:48
Per paskutinį biudžeto balsavimą, patys respublikonai siūlė sienų apsaugos finansavimo karpymus. Nelegali imigracija jiem geriausias talking point prieš rinkimus, todėl visada ir migrantų karavanai atsiranda tik prieš rinkimus, ir visada sienos apsaugos finansavimas tampa problema tik prieš rinkimus arba kai demokratai valdžioj. Idiotai respublikonai triedžia, kad prie demokratų kelis kartus daugiau nelegalų sulaikoma ir randama žymiai daugiau narkotikų kontrabandos, ir tai pateikia kaip kiaurą sieną, kai realiai tai kaip tik parodo griežtesnę kontrolę. Čia kaip su trumpo covido skaičiais. Anas buvo nepatenkintas sergančių skaičiais, todėl norėjo statistiką pagerinti nutraukiant testavimus - "netestuosi, tai bus ir skaičius užsikrėtusių mažesnis".