„Jis mirė!“ Z-kanaluose panika. Skelbiama, ką sumedžiojo Ukraina  ()

Rusijos propagandos šaltiniuose plinta panika.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-11 „Jis mirė!“ Z-kanaluose panika. Skelbiama, ką sumedžiojo Ukraina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Voroneže, Rusijoje, autobusų stotelėje nušautas Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų pilotas su šaukiniu „Bes“ mirė ligoninėje.

Rusijos valdžia bando tai nuslėpti. Nukentėjusiojo išgelbėti nepavyko, jis mirė ligoninėje. Apie tai pranešė Rusijos Z-kanalas „Fighterbomber“, siejamas su Rusijos Federacijos karine aviacija, praneša Dialog.UA.

„Deja, stebuklas neįvyko. „Bes“ mirė nuo patirtų sužalojimų vienoje miesto ligoninių, kur gydytojai kovojo už jo gyvybę... Pirmadienį įvyks Jevgenijaus laidotuvės... Amžino skrydžio, brolau“, – gruodžio 9 d. vakare rašė Z-kanalas.

Kanalas tikina, kad žuvusysis yra Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų kovinio sraigtasparnio Mi-8 pilotas Jevgenijus Bestuževas-Riuminas, aktyviai dalyvavęs agresijoje prieš Ukrainą. 2022 m. vasario mėn. jis nusileido Ukrainos Hostomelio aerodrome netoli Kyjivo. Tada į jo lėktuvą pataikė MANPADS, tačiau okupantas liko gyvas. Paskutiniu metu jis Karinių oro pajėgų akademijoje ruošė rusų pilotus.

Pats susišaudymas, sako „Fighterbomber“, įvyko praėjusio penktadienio vakarą, gruodžio 8 d. Įdomiausia, kad Rusijos valdžia neigia informaciją apie okupanto egzekuciją. Ir Z-kanalas tuo labai piktinasi.

 

„Regiono valdžia oficialiai paneigė informaciją apie piloto sušaudymą... Beje, aš protingas, jei man asmeniškai paaiškinsite, kokia šio įvykio paslaptis, suprasiu, atleisiu“, – rašė „Fighterbomber“.

Tuo tarpu Rusijos Federacijos propagandos šaltiniuose plinta panika, įtariama, kad Ukrainos specialiosios tarnybos pradėjo rusų lakūnų medžioklę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(268)
(6)
(262)

Komentarai ()

Susijusios žymos: