[ŽT] „Mano gyvenimas virto pragaru.“ Rusės puola Putiną. Audra tik prasideda (Video)  ()

Rusijos valdžiai pateikiama vis daugiau skundų ir atvirai užduodama daug nepatogių klausimų Putinui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-12 [ŽT] „Mano gyvenimas virto pragaru.“ Rusės puola Putiną. Audra tik prasideda (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į Ukrainą kovoti išsiųstų rusų šauktinių žmonos, mamos ir seserys savo vyrų namuose laukia jau daugiau nei metus. Per tą laiką Rusijos valdžia vis labiau kritikuojama, reikalaujama grąžinti mobilizuotus asmenis.

Kai kurios rusės tyli, bijodamos represijų. Tačiau pastarosiomis savaitėmis susiformavo moterų judėjimas, prie kurio prisijungusios moterys nenori tylėti, vis atviriau protestuoja ir netgi vyksta į mitingus Rusijos Federacijoje. Rusijos valdžiai pateikiama vis daugiau skundų ir atvirai užduodama daug nepatogių klausimų Putinui.

Rusijos žurnalistai iš laikraščio „Novaja Gazeta Evropa“ apklausė moteris, kurios atvirai kalbėjo ir neslėpė savo emocijų. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“. Viena iš moterų prisipažino, kad po to, kai jos vyras buvo išvežtas į karą, jos gyvenimas virto pragaru.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(0)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: