[ŽT] Nauja „mada“ okupuotose teritorijose. Rusai pateko į savo pačių spąstus  ()

Okupantai jau bando taikyti sankcijas už fiktyvius pranešimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotoje Zaporižios srities dalyje vadinamieji „informatoriai“ bando sulaukti okupantų palankumo ir rašo netikrus pranešimus apie partizanų darbą.

Zaporižios regiono tarybos deputatas Serhijus Lyšenko pažymėjo, kad okupantai kenčia nuo informatorių tinklo sukūrimo laikinai okupuotoje Zaporižios teritorijoje.

Jis tai pasakė „Espresso“ eteryje.

„Kol kas oficialios informacijos apie vakar Melitopolyje ir Berdianske įvykusius sprogimus nėra. Sklinda tik kalbos, kad tai partizanų darbas ir dabar ten vykdomi antipartizaniniai reidai. Be to, priešas pateko į savo pačių spąstus. Nes okupuotose teritorijose buvo sukurtas informatorių tinklas, kuris reguliariai praneša apie ukrainiečių veiklą ir turi tam tikrų pranašumų, neturėdami problemų su FSB ir policija“, – sakė Lyšenko.

 

Anot jo, tarp tam tikros laikinai okupuotos Zaporižios srities gyventojų dalies atsirado „mada“ rašyti pranešimus apie bet ką, siekiant susilaukti palankumo.

„Ir kai okupantams tikrai reikia rasti reikiamos informacijos, juos tiesiog užplūsta šie fiktyvūs pranešimai kurių neįmanoma sutvarkyti ir operatyviai į juos reaguoti. Okupantai jau bando taikyti sankcijas už fiktyvius pranešimus“, – pažymėjo Lyšenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(3)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: