„Putinas mūsų bijo. Mes uždegsim saugiklį 2024 metais“  ()

Partizanai intensyvina slaptas operacijas ir ruošiasi ginkluotai kovai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius bijo partizanų. Tokią nuomonę išsakė kovotojas su šaukiniu „Cezaris“, kovojantis „Rusijos laisvės“ legione. Apie tai, kaip jie išvaduos Rusiją, jis kalbėjo interviu „The Sun“.

Maksimas Andronnikovas paskelbė apie didelius ateinančių naujųjų metų planus. Anot jo, Rusija yra pasirengusi sprogti ir būtent jo legionas „uždegs saugiklį 2024 metais“.

„Rusijos laisvės“ legionas, vadovaujamas 49 metų „Cezario“, kariauja Ukrainos pusėje kare prieš Rusijos Federaciją. Jie jau gegužės pabaigoje įsiveržė į Rusijos teritoriją, taip pat „išlaisvino“ kelis kaimus.

Interviu, kurį Andronnikovas davė viename iš bunkerių netoli fronto linijos, jis teigė, kad, kovoje už Rusijos laisvę, jie tikrai nugalės Kremliaus režimą. Anot jo, šiuo metu partizanai intensyvina slaptas operacijas ir ruošiasi ginkluotai kovai.

Anot bataliono vado, tik karinė jėga gali pakeisti valdžią Rusijoje, todėl Putinas taip bijo partizanų.

„Mes juos išgąsdinome, jie mus medžioja ne tik fronto linijose, bet ir visur, kur tik gali rasti mūsų karius. Kad ir kur būtume, mus atakuoja visokios raketos, bombos ir artilerijos sviediniai“, – sako „Cezaris“.

Planai 2024 metams

Andronnikovas tvirtina, kad jo žmonių pareiga – padėti Ukrainai ir išlaisvinti Rusiją. Jis taip pat praskleidė paslapties šydą ir pridūrė, kad bus daug slaptų operacijų už priešo linijų, po kurių tam tikrą dieną įvyks lūžis, kai legionui padės visi Rusijos viduje esantys kovos draugai. „Cezaris“ įsitikinęs, kad būtent jie padega komisarus ir susprogdina geležinkelius bei karinę infrastruktūrą.

 

„Tik jėga galima sustabdyti šį tragišką karą. Padėsime Rusijos visuomenę paversti bomba, o save – detonatoriumi. Mes įsiveršime į Rusiją ir ši bomba sprogs. Tikrai tikime savo pergale. Mes tikrai tikime, kad esame teisingoje pusėje. Mes kovojame už šviesą, o ne už tamsą“, – reziumavo „Rusijos laisvės“ legiono kovotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(2)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: