Naujo tipo keleivinės lėktuvų kėdės bus išdėstomos dar tankiau

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Smėlis 2010-09-13 13:10
truputį nusikeikiau perskaitęs...
zet 2010-09-13 13:14
Lietuvoje vistiek pustusciai skraido... idomu kaip amerikonai ar britai su savo antsvoriais skraidys ?
jurgisb 2010-09-13 13:16
Absurdas. Greitai prieisime iki to, kad svarstys keleivius maišuose vežti po dešimt vienetų - juk taip galima dar dvigubai daugiau vietos sutaupyti...
MarijonasM 2010-09-13 13:27
Nesuprantu tavęs, nenorėsi taip skrisit mokėsi brangiau, o jei kelionė trunka keletą valandų tai kokia problema skristi maiše.
loggo 2010-09-13 13:33
"kaubojai po 8 valandas jodinėja ir jaučiasi patogiai" - užtat po to nulipę vaikšto kaip pro šikną padaryti, tai pamiršo paminėti. Dar pamiršo paminėti, jog raiteliai ~30 cm nuo veido niekas nešmėžuoja ir kad jie būna atvirose erdvėse. Kaip žmonėm, kurie šiek tiek klaustrofobiški? Asmeniškai, tikrai NEJAUKIAI jausčiaus, kai man prieš pat veidą būtų kita kėdė, tokioje mažoje erdvėje. Tai gal pasiūlykit dar kompaktiškesnį būdą žmonėm skraidinti? Tiesiog vieną ant kito suguldykit kaip žuvis koncervuose. Juk žuvys kocervuose gali metus prabūti ir išlikti šviežios.
Vytautaz 2010-09-13 14:20
Labai geras isradimas, Ryanair siulymas skristi stovom gal kiek ir prasilenkia su saugumo reikalavimais taciau pastarosios kedutes tikrai issprestu reikala. Tiem kas skundziasi patogumu - nenorekite uz pora euru nusipirke bilieta dar ir patogiai skristi as asmeniskai nieko pries jeigu mane uz ~80 lt i abu galus nuskraidintu ir i tokia kedute ipakave. Gerai kad as kudas DDD
Justdoit 2010-09-13 14:21
Ko jūs čia verkiat ? Norėsi pigiai skrist mokėsi pigiai, norėsi prabangiau imsi aukštesnę klasę. Mano ūgis virš 2 m ir aš tikrai ten netilpčiau. Geriau jau dviem aukštais padaryt, kaip, kad vaikiškoe lovytėse. Na vienaip ar kitaip bandyčiau tilpt. Man skrydžio kaina pirmame prieoritete.
Minde317 2010-09-13 14:34
Patiko jurgisb mintis: maisuose transportuot keleivius O jei rimtai, tai kodel gi negaletu i kokias dezes supakuot, uzmigdyt kokiu tais budu (skrydzio laikotarpiui), o atskridus atgaivint. Manau butu galima vietos lektuve sutaupyt
andriulis 2010-09-13 14:38
Biski man atrodo nepraeis ju sitas bajeris, nes avarijos atveju jokiu vilciu. Visi kaip sprotai sueis, nes pvz gaisro atveju nusipirkes apkunesnis zmogus sia vieta uzstrigdys du zmones bandancius pro ji pralysti. Sedint,tai gali islipti per virsu,bet taip tai jis juk beveik stovintis, neperlipsi. Man ta Ryanair strategija paskutiniu metu tragiska.
Analog 2010-09-13 14:53
Pamatęs tos merginos šypseną supratau, apie kokį "super patogų" jodinėjimą kalbama
smerfass 2010-09-13 15:13
Siaip tai tokios kedes-balnai yra tikrai patogios, ypac jei sedi ilgiau, nes esi priverstas nugara laikyti tiesiai. Zodziu, stuburui tikrai nepakenks, o piniga kisenej prilaikys, tai kodel gi ne? As uz
Paramotoras 2010-09-13 15:20
man jau geriau staciam nei sitaip. stacias nors pasikeisti kojas gali o cia. idomu toki gudruti pasodinti ant taburetes porai valandu be galimybes pasjudeti. manau pirmu penkiu minuciu butu sociai. Ir kas do per nesamone paprasta ekonomine klase paversti gyvuliu vezimo transportu(kaip avis puspirekabej) o kiti i versla. Briedas kazkoks. Itariu viskas baigsis keletu amerikonu teismu del sveikatos problemu ir milziniskom masinem ismokom.
Skalmantas 2010-09-13 15:37
YAY! Dar maziau vietos kojom!
Mintis 2010-09-13 15:43
Aš tai būčiau labiau už "Penkto elemento" variantą su gultais ^^ Ir vietos susitaupo ir patogiau
Retry 2010-09-13 16:03
Ko čia visi piktinasi? Nepatinka? Galėsite neskraidyti Jei visiem žmonėm tikrai nepatiks ir niekas nesinaudos jų paslaugomis, jie bus priversti keisti savo strategiją. Bet aš pritariu tam, kurs čia jau minėjo, kad geriau skrisiu pigiai pigiai, bet tebūnie netaip patogiai
nuomonė 2010-09-13 16:13
Jau įsivaizduoju LT rinktinę skrendančią į pasaulio čempionatą.. Reikės po to išpjauti su visom kėdėm
Strong_Bad 2010-09-13 16:16
Vis dar tiki apie nauda stuburui nedint tiesiai? Taip, tai geriau stuburui nei sedint susikuprinus, bet seniai irodyta, kad geriausia sedet atsilosus, nes sumazeja apkrova stuburui. O taip kaip mieta prarijes sedet keleta valandu, tai manau daugiau kaip puse zmoniu skustusi po skrydzio skaudancia nugara. Nesupykciau ir pastovet keleta valandu, jae tik bilieto kaina butu daug mazesne. Zmones autobuse po kelias valandas stovedami vaziuoja ir uz pilna kaina ir nesiskundzia - baisiausiai patenkintas kad tilpo. Tiesa sitas kedes galetu dar truputi patobulint ir padaryt, kad sedejimas butu labiau atsilosus ir issitiesus. Teko skrist pora kartu, ir autobusu vaziuot, tai skirtumas vietos atzvilgiu mazas - vietos atrodo daug, bet kelenai vistiek remiasi i priekine sedyne nebent sedesi prispaudes sikna prie atkaltes ir sedesi kaip mieta prarijes.
MiSiPe 2010-09-13 16:20
Kažkaip net nesmagu pasidarė. Tai iš mano asmeninės perspektyvos, tačiau tokios priemonės man atrodo šventvagiškos (:D taip, aviacija, man- viskas ). Tai nėra troleibusai, kai keliauji pusvalandį. Žinoma prieš tuos, kuri sako "nenorėsi,-mokėsi brangiau" turiu tik vieną argumentą,- SAUGUMAS. Atsiprašau, koks SAUGUMAS? Smūgio metu neturėsim visiškai jokių išgyvenimo šansų (linkstant konstrukcijai). Teisingai pastebėjo gerbiamieji komentatoriai dėl evakuacijos. Neseniai nuskambėjo naujiena, jog Ryanair nori panaikinti antrąjį pilotą. Kiek čia rimtų planų tai neaišku, tačiau aš su jais nebenoriu skraidyti. Saugumo neparduodu, tikėjimo aviacija irgi. Linkiu visiems žydrų padangių ir kad tiksliai sutaptų pakilimų ir nusileidimų skaičius.
andriulis 2010-09-13 16:21
Kuro kainos buvo ir aukstesnes, bet bilietu kainos buvo mazesnes. O db bilietu kainos pabrange, svarsto visokius toleto mokescius ivesti ir staciom keleivius skraidinti ir jus sakot, kad jums patinka buti avinu banda kuria galima nepatogiai nuvezti apsimetant "pigiais bilietais" nors jie nera toki kai susidelioji visus mokescius plius bagazo kaina. As kaip keleivis noriu skristi pigiai, bet zmoniskomis salygomis, o ne kaip rukykloje kumpis.
Strong_Bad 2010-09-13 16:26
Koks ten saugumas lektuve? Jei jau krisi tai mazas skirtumas ar tu issitaskysi i siena ar pripanciotas prie kedes spranda nusisuksi Aviacija ir taip daug saugesne uz keliavima automobiliu. Tiesa nemanykit , kad ten kedes medines ar aliuminio vamzdziai, viskas bus pagaminta atitinkamai is tvitru medziagu (bent jau taip reik tikeis).