„Nėra jokios „raudonos linijos“. Ždanovas skelbia šiurpią tiesą (Video)  ()

Rusijos Federacija dabar visais įmanomais būdais provokuoja NATO imtis atsakomųjų žingsnių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas į klausimą, ar NATO turi „raudonąją liniją“, kurią peržengus, Rusijos Federacija sulauks atsakomojo Aljanso smūgio.

„Deja, NATO tokios linijos neturi... Mums tai, žinoma, skamba žiauriai. O jiems pragmatizmas“, - sakė jis.

Eksperto teigimu, Aljansas atsiriboja nuo karo Ukrainoje:

„Atkreipkite dėmesį, kad NATO mums neteikia nei technikos, nei ginklų, nei įrangos. NATO suteikė humanitarinę pagalbą vaistais, pirmąjį karo mėnesį jie davė kuro, kažkur 50 tonų. Ir viskas. NATO atsiriboja. Dirbame su šalimis partnerėmis tiesiogiai, už NATO bloko ribų. Aš bandžiau paaiškinti, kodėl NATO taip bijo imtis ryžtingų veiksmų. Nes nenori būti įtraukta į šį konfliktą."

Ždanovas mano, kad Aljansas baiminasi, kad karas virs pasauliniu karu ir kad susiklosčius tokiai įvykių raidai Kremliaus diktatorius Putinas paspaus „raudoną mygtuką“ ir surengs branduolinį smūgį.

 

Ekspertas pridūrė, kad būtent Rusijos Federacija dabar visais įmanomais būdais provokuoja NATO imtis atsakomųjų žingsnių.

„Rusija „žaidžia“ labai niekšiškai, šlykščiai, provokuodama NATO žengti ryžtingą žingsnį. O tada Putinas apkaltins juos agresija, prisistatys kaip taikdarys ir pasiūlys derybų procesą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(4)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: