Degtinė ir kumštis į veidą. Putino karių linksmybės (Video)  ()

Rusijos kariai mėgsta save laikyti „antrąja pasaulio armija“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie laiko save drąsiais, bebaimiais ir pavojingais priešui. 

Internete pasirodė įrašas, kuriame kareivinėse matyti du girti kareiviai. Iš pradžių jie kažką aptaria, spontaniškai ir labai aistringai. Tačiau tada nuomonės skiriasi ir vienas iš jų puola prie kito, o abu vos stovi, nes yra girti. Smūgių būta, tiesą sakant, tik du, nes daugiau nėra jėgų.

Ir tada, lyg nieko nebūtų nutikę, rusai grįžta prie pokalbių ir toliau vartoja alkoholį.

Ar rusams nuobodu už fronto linijos? Na, gal taip ir yra ir jiems reikia susirasti naujų pramogų. Tikrai malonu gerti Vladimiro Putino armijoje, o alkoholis padeda susidoroti su daugybe problemų. Su mirties baime, su išgyvenimų traumomis mūšio lauke ir bendražygių netektimis. Su bejėgiškumu ir pykčiu.

Vadai dažnai užmerkia akis, tas pats pasakytina ir apie narkotikus. 

 

Tie, kurie siunčiami į „mėsos atakas“, moralei kariuomenėje nepakenks, o ji seniai nebuvo aukšta. Be to, veikiami stimuliatorių, jie labiau klauso ir lengviau nusiųsti juos į beveik neabejotiną mirtį. 

Girti rusų kariai šaudė vieni į kitus, žudė civilius gyventojus. Jiems tai ne pirmas atvejis. Tačiau tokios scenos mums daug pasako apie situaciją kariuomenės viduje.

Rusijos kariai yra demoralizuoti, žiaurūs ir elgiasi kaip gyvuliai.

Kareivių gyvybės vis dar negerbiamos, jie vis dar siunčiami į mūšį beveik neabejotinai mirčiai, o vadai vis dar reikalauja to džiaugsmingo šauksmo „Ura!“. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(1)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: