„11 kartų. 777...“ Krynkuose netikėtas košmaras. Šturmo pajėgos pateko į „katilą“  ()

Už Chersono srities okupaciją yra atsakinga rusų grupuotė „Dnepr“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krynkuose, gruodžio 21 dieną, Rusijos armija patyrė didelių nuostolių. Bandymas išstumti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas iš placdarmo Rusijos puolimo grupėms baigėsi pražūtingai.

Apie tai papasakojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 24-ojo puolimo bataliono „Aidar“ karys Stanislavas Buniatovas su šaukiniu „Osman“.

„Šiandien (gruodžio 21 d. – red.) jie įsiveržė į Krynkų centrą. Viename iš namų pateko į „katilą“ ir mes ten jiems smogėme su 11 „777“ sviedinių (amerikietiška M777 155 mm haubica – red.)“, – pasakojo „Osman“.

Užblokuotiems bendražygiams bandė padėti kita rusų partija, ją Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino Krynkų prieigose esančiame miške. Ten taip pat buvo sunaikintos dvi pėstininkų kovos mašinos, iš kurių vienoje buvo pėstininkai, o antroje – manekenai, siekiant atitraukti dėmesį.

 

„Turėjo pakakti vienai dienai, bet... jie vėl lipa. Nežinau, kas čia per generolas, kuris siunčia juos į tokius puolimus, bet tai senatvinis marazmas“, – pareiškė Ukrainos kariuomenės karys.

Už Chersono srities okupaciją yra atsakinga rusų grupuotė „Dnepr“, kuriai vadovauja Rusijos generolas Michailas Teplinskis. Jį Rusijos kariuomenė griežtai kritikuoja dėl meilės „mėsos šturmams“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: