Didžiulė audra fronte. „Tai pirmasis generolas istorijoje, pralaimėjęs mūšius visose 3 srityse: sausumoje, vandenyje ir ore...“  ()

Rusijos gynybos ministerija šio incidento tradiciškai nekomentuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z kanaluose gedulas ir „zrada“ dėl trijų Rusijos naikintuvų Su-34 likvidavimo pietų kryptimi.

Vienas pirmųjų informaciją patvirtino Rusijos karinis resursas „Fighterbomber“, susijęs su Rusijos Federacijos karine aviacija, praneša Dialog.UA.

„Taip, mano žiniomis, yra kovinių nuostolių. Priežastys aiškinamos, ekipažo ieškoma“, – rašė jis.

Vėliau jis pridūrė, kad lėktuvus tariamai numušė „Patriot“, yra žuvusių ir sužeistų pilotų.

Rusijos Z tinklaraštininkas Kirilas Fiodorovas savo ruožtu patikino, kad dingo ne vienas lėktuvas. Skaičiaus jis neįvardijo, tačiau pažymėjo, kad avarijos vieta jau aptikta.

Rusijos gynybos ministerija šio incidento tradiciškai nekomentuoja, apsimeta, kad nieko neįvyko.

Dar vienas Z-kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, kurį veda Rusijos ginkluotųjų pajėgų „Dnepr“ grupės karininkai, šią dieną Rusijos Federacijos karinei aviacijai pavadino „juodąja“, taip pat pranešė apie likviduotus lakūnus.

 

„Juoda diena“ mūsų aviacijos ir kosmoso pajėgoms. Chersono kryptimi vienu metu netekome trijų lėktuvų Su-34. Užuojauta žuvusiųjų šeimoms ir artimiesiems. Didelis „ačiū“ tiems, kurie džiaugėsi, kad mūsų „paukščiai“ bombardavo priešo placdarmą Krynkuose ir pozicijas dešiniajame krante. Nuo pat pradžių įspėjome, kad tai labai pavojinga operacija“, – rašė Rusijos šaltinis.

Jis tikino, kad šia kryptimi veikia kai kurios naujausios oro gynybos sistemos, leidžiančios Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms labai efektyviai „nukenksminti“ Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų orlaivius.

 

„Po incidento prie Gyvačių salos daugelis karo lakūnų atsisakė skristi, bet spaudžiami vadovybės pasidavė. Generolo Teplinskio manija sunaikinti priešo placdarmą ties Krynkais peržengė visas ribas. Vardan jo ambicijų ir nesveiko ego, desantininkai, jūrų pėstininkai, specialiosios pajėgos, motorizuoti šauliai, o dabar ir karo lakūnai... „Tai bene pirmasis generolas istorijoje, pralaimėjęs mūšius visose 3 srityse: sausumoje, vandenyje ir ore...“, – rašė Rusijos Z-kanalas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(5)
(144)

Komentarai ()

Susijusios žymos: