[ŽT] „2 kuopos užblokavo visą diviziją...“ „The New York Times“ pakraupę. Beprotiška operacija  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos svarbiame fronto ruože vykdo neįtikėtiną operaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žurnalistė ir televizijos laidų vedėja Julija Latynina sukritikavo JAV leidinio „The New York Times“ straipsnį, kuriame ukrainiečių placdarmas kairiajame Dniepro upės krante vadinamas beprasmišku ir savižudišku. Šeštadienį paskelbtame straipsnyje autoriai teigia, kad placdarmas yra „spąstai“ Ukrainos kariams, ir kad Rusijos kariai anksčiau ar vėliau jį sunaikins.

Savo „Twitter“ puslapyje Latynina aiškiai pareiškė, kad „The New York Times“ straipsnis yra nekompetentingas ir neprofesionalus. Ji pažymėjo, kad placdarmas kairiajame Dniepro krante yra sėkminga Ukrainos kariuomenės operacija, kuria iš karto pasiekiami 5 svarbūs tikslai.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų placdarmas leidžia visą rusų diviziją sukaustyti tik vienos ar dviejų kuopų pajėgomis. Ukrainos ginkluotosios pajėgos nuolat keičia savo pajėgas, didindamos jų kovinę patirtį. Rusijos kariuomenė naudoja daugybę sviedinių placdarmo kryptimi, tačiau juos iššvaisto, nes „sunku pataikyti į kuopą“. Be to, sviediniai, skriejantys į Krynkus, neskrieja į Avdijivką, pabrėžė ji.

 

Dar vienas pasiektas placdarmo tikslas yra tas, kad jis sudaro sunkumų rusams apšaudyti Chersoną.

„Visa tai pliusai. Minusų – nėra. Aš viską pasakiau“, - pridūrė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(1)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: