Šoigu skelbia naują „SVO“ tikslą 2023 m.  ()

Socialiniuose tinkluose tyčiojamasi iš naujo „specialiosios operacijos“ tikslo, kurį paskelbė Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu sugalvojo naują vadinamosios „specialiosios karinės operacijos“ („SVO“) tikslą ir jį jau pasiekė.

Jo pareiškimas sukėlė karštų diskusijų socialiniuose tinkluose, praneša Dialog.UA.

Gruodžio 26 d. Šoigu per konferencinį pokalbį su Rusijos ginkluotųjų pajėgų vyresniuoju personalu pasigyrė, kad pasiekė „pagrindinį „SVO“ tikslą“. Pasak jo, tai buvo sužlugdyti Ukrainos kontrpuolimą 2023 m.

„Šią užduotį sėkmingai įvykdėme... Nuosekliai ketiname pasiekti užsibrėžtus „specialiosios operacijos“ tikslus“, - sakė ministras.

Socialinių tinklų naudotojai priminė, kad iš pradžių „SVO“ tikslai labai skyrėsi nuo to, ką Rusijos valdžia deklaruoja dabar.

„Šoigu pagrindiniu „SVO“ tikslu 2023 m. vadino Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo sužlugdymą. Ar suprantate? Pasirodo, Rusija karą pradėjo tam, kad sužlugdytų šio karo sukeltą Ukrainos kontrpuolimą. Genialu, absoliučiai genialu.

Šalis, kuri planavo per 3 dienas nugalėti Ukrainą kare, dabar, po pusantrų metų karo, didžiuojasi, kad Ukraina jos nenugalėjo.

Beje, negirdėti apie „raudonąsias linijas“ ir „smūgius į sprendimų priėmimo centrus“, o ir autobusuose nustojo groti akordeonais, kai juos ten (rusų karius į karą - red.) veža...

Vadinasi, išeina, kad pagrindinė „SVO“ užduotis – išvengti pralaimėjimo dėl „SVO“ pradžios? Geniali daugiaprasmė schema!

 

Nuo Kyjivo per 3 dienas iki „sėkmingai sustabdyto kontrpuolimo“...

Juodosios jūros laivynas buvo išvestas iš Krymo, kas nebuvo išvesta, tą ukrainiečiai nuskandino, net povandeninį laivą nuskandino, laivyno bazė buvo sunaikinta. Prarasta 90 proc. personalo ir technikos (kuri nuo 2022 m. dalyvavo prieš Ukrainą). Hiperinfliacija beldžiasi į duris, bet jums viskas pagal planą!

Užduotys ir planavimas nesąmonių lygio: „Svarbiausia – imtis, o paskui karas planą parodys.“

Demilitarizacija ir denacifikacija paliko čiatą?“ – rašo socialiniuose tinkluose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(2)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: