[ŽT] „Pavojus labai rimtas.“ Šokas Europai. Nyderlandų kariuomenė skelbia apie karą su Rusija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-12-29 21:53
Stebint paskutinio meto naujienas, susidaro vaizdas jog globalus karas darosi neišvengiamas: - Xi prašė JAV nesikišti į Taiwano reikalus, bet Biden'as pasakė NE; - Xi prašė EU didinti investicijas Kinijoje, deja Vokietija neseniai paskelbė ekonomikos diversifikavimą už Kinijos ribų - kilus konfliktui su Kinija ir įvedus sankcijas, Vokietijos valdžia verslų negelbės; - Visos vakarų valstybės individualiai skelbia apie tariamą grėsmę taip tikriausiai slėpdami bendrą sutarimą ruoštis karui - ginkluojasi visi; - Korėja, Japonija valosi savo sandėlius sukauptą ginkluotę tiekdama kolflikto zonoms; - Visose šalyse didnamos karinės gamybos apimtys; - JAV patvirtino didžiausią istorijoje karinį biudžetą - 842mlrd. Kas laukia:? - Kinijai pradėjus karą su Taiwanu, ekonominis chaosas neišvengiamas tol kol vakarai atsiribos nuo Kinijos lygiai kaip nuo Rusijos; - Iki tol bus daugybė lokalių konfliktų ir visokių diersijų (Gaza - Zydų ir Islamo konfliktas; Jemeno Husiai - Pasaulio laivybai sutrikdyti; Gamtinių išteklių trūkumas - tanklaivių atakos; Kibernetinės atakos ir pan.)
Siguas 2023-12-30 16:45
Turime ir mes ruoštis ir rimtai. Jokiu būdu nereikia taškyti pinigų visokiems brangiems tankams. Ar galime mes nuspirkti Tamaqawk, Atacams? Jei ne tai gal Taurus, Storm Shadow, Scalp? Kokius 500 vnt. Įsivaizduokim ar norės rusija, arba panaudojus proksi šalį Baltarusiją pulti Lietuvą jei žinos, kad Lietuva gali atakuoti Kremlių ir visus rusijos, baltarusijos strateginius objektus. Antroje vietoje turi būti priešlėktuvinė-raketinė gynyba. Bent 1 Patriot baterija. Dronus galime vietoje gaminti tūkstančius. Puikiai tiktų Irano Šachedai net kurti nereikėtų. Detales gauti lengva. Kainos naudingumo santykis idealus 70kg kovinė galvutė. Gaminant, ar perkant analogus bent po 30 į mėnesį sumažintume grėsmes kartais, kad ryšis mus užpulti. Kaina būtų labai didelė. Net Putinas moka skaičiuoti pinigus.
mixed 2023-12-30 16:58
Na musu kam rupsiasi tik ginybai, todel ir perkama ginybai skirta iranga. Isivaizduok pradetu pirkti ilgo nuotolio, puolamu ginklu. ru isterikuoti pradetu, rektu va nato rosiasi pulti, reikia denacifikuoti..
Treisonas 2023-12-30 17:06
O aš galvoju, kad mažų mažiausia turime turėti branduoline raketą, bent jau Lenkiją, kodėl apie tai niekas nekalbą? Ginklai gerai, kaip minėjo Siguas reikia daugiau dronų didžiulio skaičiaus ir kitos ginkluotės, tik man irgi atrodo, kad tankai nėra verti dėmesio, pagal jų sunaikinimo mastą Ukrainoje tai brangus žaislas, o didelės apčiuopiamos naudos nėra. Geriau sukurti galingą mažino liniją.. Aišku aš toli graži nieko nenusimanau apie karinius dalykus, tačiau kiek matau iš dabartinio karo, tai daug ginklų na jie nėra efektyvūs, jeigu net mina galingą tanką paverčia liepsnos fakelu.
Siguas 2023-12-30 17:11
To mixed Man atrodo dabar jau turėtų būti px ką ten ta rusija sakys. Po Ukrainos užpuolimo viskas galima. Žinant, kad jų svajonė tą patį padaryti su mumis ką padarė su Ukraina. Tik mūsų politikams reikia kaušus turėti ir imtis tikrų priemonių, kad netaptume sekantys po Ukrainos.
Siguas 2023-12-30 17:19
To Treisonas Po to kai rusija dislokavo branduolinį ginklą Baltarusijoje manau, kad Lietuva turi kreiptis į JAV, kad dislikuotų Lietuvoje. Čia būtų normalus atsakas į grėsmes. Tik jokiu būdu ne aviacines branduolines bombas, o turi būti Iskander analogas. Kažkada JAV sunaikino pagal sutartį Pershing 2. Gal turi kažką panašaus, nežinau. Patiems sukurti ir turėti jokių galimybių finansiškai ir politiškai.
Baisuols 2023-12-30 18:58
Kaip padidintų Lietuvos saugumą čia stovintis masinio naikinimo ginklas, kurio negali būti pagal konstituciją, ir tampantis pirmaeiliu taikiniu priešo branduolinėms atakoms?
mixed 2023-12-30 22:30
Atgrasimu, kaip ir visu kitu branduoliniu valstybiu.