Putinas pareikalavo 1000. Situacija beviltiška. Žlunga grandiozinis Rusijos planas  ()

Planai Rusijoje labai smarkiai pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžios institucijų planai staiga ir nepaskelbus priežasčių pasikeitė. Rusijos valstybinės korporacijos „Rostech“ vadovas Čemezovas per susitikimą su V. Putinu pareiškė, kad iki 2030 m. Rusija esą pagamins 500 įvairių tipų orlaivių. Tai yra lygiai 2 kartus mažiau nei iki 2030 m. planuojamas pagaminti 1 000 orlaivių skaičius, apie kurį spaudos konferencijoje iškilmingai paskelbė pats V. Putinas. Internete paskaičiuota, kad pagal V. Putino planus Rusija turėtų pagaminti po vieną orlaivį per 2 dienas, o tai neįmanoma dabartinei Rusijos su jos žaliavų ekonomikai, kuriai taikomos sankcijos.

Vos per porą savaičių rusų pasididžiavimo priežastis išseko perpus, tačiau greičiausiai ir šis skaičius yra pervertintas ir neįtikėtinas.

Apie tai rašo Rusijos ekonomikos analitikas Anatolijus Nesmijanas.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymi tikėtiną scenarijų: Rusijos valdžia kiekvieną mėnesį programos apimtį, palyginti su paskutine ataskaita, sumažins maždaug perpus ir iki 2030 m. pagamins tik tiek, kiek buvo paskelbta paskutinėje ataskaitoje. Taigi, labai tikėtina, kad iš tikrųjų Rusija per ateinančius šešerius metus geriausiu atveju pagamins ne daugiau kaip dvi dešimtis lėktuvų.

 

„Ir apskritai teisingai. Kur jūs ketinate skristi? Pusė Europos teritorijos oro uostų jau uždaryti dėl „specialiosios operacijos“, o jei imtume Berlyną ir Paryžių tai užtruks akivaizdžiai ilgiau nei iki 30-ųjų, tai ir skristi nelabai yra kur“, - sarkastiškai sako ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(1)
(125)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: