[ŽT] Tai būtų didžiulė sensacija. Skelbiama, ką galimai numušė Ukrainos „Bayraktar“ (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2023-12-31 18:04
Kaip jis galėjo numušt lėktuvą neturėdamas AA raketų? Ar jau turi? Čia visai kita lyga nei numest (gan mažą) bombą ant žemės.
Pumper 2023-12-31 20:48
O kodėl negali? Jei skrido aukščiau už lėktuvą, tai teoriškai įmanoma, kad jį pašovė.
kestutisz 2024-01-01 12:31
Numesti bombą ant stacionaraus taikinio yra menas, o numest ant (viršgarsinio!) reaktyvinio lėktuvo iš propelerinio drono tai kažkas nesuvokiamo. Niekas, kas buvo ikio šiol buvo parodyta apie bayraktarus neduoda vilties to tikėtis. Ten gi na pažymi taikinį, paleidi MAM-L raketą ir ji ten po truputį link jo krenta. AA raketos išvis kitokios, ten numušimas yra labiau ne apie pataikymą į lektuvą, o tikimybę kažkuriai nedidelei šrapnelio debesies daliai jį kliudyti. NEt labiau patikėčiau kad tiesiog atsitrenkė :)
Hmz 2024-01-01 15:25
Nors pats ir netikiu šita naujiena, bet techniškai bayraktaras gali šaudyti ir L-UMTAS (Long Range Anti tank Missile System). Pastarasis naudoja IR navigaciją, kaip ir didelė dalis AA raketų. Jei nukreipsime bayraktarą į reikiamą aukštį/vietą ir iššausime raketą į atskrendabtį lėktuvą, yra šansų pataiktyi, o toliau sėkmės dalykas. Bet man kur kas paprasčiau patikėti, kad šita naujiena yra briedas.
kionig 2024-01-01 23:01
Tikėtina, kad ten greičiau kažkas sugedo kacapams ir spėjo dar nusileisti arčiausiame aerodrome, nei dingimo priežastis "pataikė ar netgi numušė". Bet vis tiek, geras PSYOPS ruskynui, nors ten tie zombiai ten tokių naujienų nemato. Laivai dingsta, lėktuvai dingsta bet niekas nieko "nežino"