[ŽT] „Skandalingas pareiškimas.“ Zalužnas atleido visus padėjėjus. Kas vyksta (Video)  ()

Zalužnas apie tai pranešė savo „Telegram“ kanale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas sakė, kad atleido visus padėjėjus konsultantus. Laisvai samdomi padėjėjai nebuvo įgalioti viešai komentuoti jokių klausimų vyriausiojo vado vardu.

Zalužnas apie tai pranešė savo „Telegram“ kanale. „Siekiant išvengti manipuliacijų žiniasklaidoje, noriu pastebėti: laisvai samdomi padėjėjai neturėjo įgaliojimų viešai komentuoti kokių nors klausimų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado vardu“, – sakoma pranešime.

Zalužnas pabrėžė, kad viskas, ką jie sako, yra tik jų pačių nuomonė. Taip pat informavo, kad nuo 2023-12-28 konsultantų padėjėjų savanoriškais pagrindais jis neturi.

Taip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas reagavo į skandalą, susijusį su fondo „Zaščita buduščego“ („Ateities gynyba“) įkūrėja Alla Martyniuk, kuri „Youtube“ kanale „Islandija“ padarė skandalingą pareiškimą apie mobilizaciją.

 

„Nereikia panikuoti, kad jūsų sūnus žus kare. Mes visi mirsime ir geriau mirti oriai, nei kad ant galvos nukris plyta ar partrenks mašina“, – sakė ji.

Pastebėtina, kad kanalas Martyniuk citavo kaip „Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado padėjėją-konsultantę“, tačiau Zalužnas šią informaciją paneigė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: