[ŽT] Rusams šokas. „Taip ateina karma. 250 km nuo Ukrainos.“ Ką nušlavė rusų raketa (Video)  ()

Ne viskas vyko pagal rusų planą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-02 [ŽT] Rusams šokas. „Taip ateina karma. 250 km nuo Ukrainos.“ Ką nušlavė rusų raketa (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį rytą, sausio 2 d., Rusijos įsibrovėliai raketomis atakavo Ukrainą. Sprogimai užfiksuoti Kyjive, Kyjivo srityje ir Charkive. Tačiau ne viskas vyko pagal rusų planą.

Viena iš Rusijos okupantų raketų, paleistų į Ukrainos teritoriją, jos nepasiekė ir nukrito Petropavlovkos kaime Rusijos Voronežo srityje. Okupantai raketą paleido iš Kaspijos jūros. Apie tai pranešė Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis.

„Taip ateina karma. Viena iš raketų, paleistų į Ukrainą, jos nepasiekė ir nukrito ant kaimo Voronežo srityje. Tikiuosi, kad dabar visi ten laimingi ir dėkingi savo išsigimėlių armijai“, – įvykį komentavo jis.

Petropavlovkos kaimas yra apie 250 km nuo kontroliuojamos Ukrainos teritorijos.

„Jokia Ukrainos artilerija negali to padaryti. Taigi Putinas... dar kartą bombardavo Voronežą. Na, beveik Voronežą“, - pažymėjo jis.

Rusijos provyriausybinis „Telegram“ kanalas „Vaza“ pranešė, kad Petropavlovkos kaime, Voronežo srityje, „nuo stipraus sprogimo buvo apgadinta visa gatvė“. Vietos gyventojai dalijasi vaizdo įrašu.

Nukritus sviediniui, buvo apgadinta daug namų, dalis jų visiškai sugriauti ir sudeginti. Gatvėje matosi apdegęs kelias ir tai, kas liko iš namų. Rusai suglumę stebi gesinamus gaisrus.

 

„Štai mūsų gatvė ir viskas, kas iš jos liko...“, - vaizdo įrašą komentuoja gyventojas, pridurdamas. - „Sausio 2-oji. Sutinkame 2024 metus“.

Iš Rusijos pusės oficialių komentarų šiuo klausimu nėra.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(2)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: