Gera žinia. Ukraina žengia į priekį pietuose. Kas vyksta  ()

Priešas buvo priverstas apleisti kai kurias pozicijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastarąją parą fronte įvyko 57 kariniai susirėmimai, praneša Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas.

Avdijivkos kryptis

Kaip teigiama „Facebook“ įraše, operatyvinės-strateginės kariuomenės grupės „Tavria“ atsakomybės zonoje Avdijivkos kryptimi per pastarąją 24 valandas buvo atmuštos 8 priešo atakos prie Novobachmutivkos, Berdyčivo, Avdijivkos ir dar 16 atakų Pervomaiskio ir Donecko srities Nevelskio srityse. Į pietryčius nuo Novobachmutivkos Ukrainos ginkluotosios pajėgos pagerino savo taktinę poziciją.

Zaporižios kryptis

Pranešama, kad Zaporižios kryptimi gynybos pajėgos atmušė priešo ataką netoli Robotynės. Verbovės kryptimi Ukrainos kariuomenė veržėsi į priekį, todėl priešas buvo priverstas apleisti kai kurias pozicijas.

Kupjansko kryptis

Operatyvinės-strateginės kariuomenės grupės „Chortycia“ atsakomybės zonoje Kupjanskio kryptimi Ukrainos gynėjai atmušė 7 atakas netoli Sinkivkos ir į rytus nuo Petropavlivkos, Charkivo srityje, kur priešas nesėkmingai bandė prasiveržti pro Ukrainos armijos gynybą.

 

Padėtis kairiajame Chersono regiono krante

 

Operatyvinės-strateginės kariuomenės grupės „Odesa“ atsakomybės zonoje Chersono kryptimi gynybos pajėgos ir toliau tęs placdarmo plitimo priemones. Nepaisant didelių nuostolių, okupantai neatsisako bandymų išjudinti ukrainiečių dalinius iš savo pozicijų. Taigi per pastarąsias 24 valandas priešas įvykdė 9 nesėkmingas puolimo operacijas.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: