„5 regionai. 40 aerodromų.“ Karas keliasi į Rusiją  ()

„Taip pat neturėtume pamiršti vidinių pasipriešinimo jėgų, veikiančių šiose „liaudies respublikose.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas vis labiau persikelia į Rusijos teritoriją. Tam padeda ne tik nekokybiškos okupantų raketos ir pasenę lėktuvai, bet ir Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgos.

Smūgių į agresoriaus teritoriją efektyvumą ir perspektyvas „24 kanalui“ analizavo karo ekspertas, instruktorius lakūnas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas.

Sausio 2-3 dienomis Belgorode buvo labai neramu. Soc. tinkluose skelbtuose vaizdo įrašuose galima pamatyti daug žybsnių, atvykimų ir sprogimų.

„Tai daroma siekiant apsaugoti Charkivą nuo S-300 ir „Iskander“ raketų atakų iš vietinio aerodromo Belgorodo šiaurėje, prisidengiančiu miestu nuo Ukrainos raketų atakų“, – pažymėjo atsargos pulkininkas.

Jis teigė, kad jie galėjo šaudyti „Smerch“, „Olcha MLRS“ arba „Tochka-U“ raketų sistemos, kurių nuotolis yra 70–120 kilometrų.

Tikėtina, kad smūgiai į Belgorodo aerodromą tęsis, juk iš jo taip ciniškai ir žiauriai apšaudytas Ukrainos Charkivas.

 

Sprogimai buvo ir netoli Belgorodo esančioje Kursko srityje.

5 pasienio Rusijos regionuose: Kurske, Belgorodo, Rostove, Voroneže ir Brianske yra apie 40 aerodromų, kurie artimiausiu metu bus galimi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakų taikiniai.

„Taip pat neturėtume pamiršti vidinių pasipriešinimo jėgų, veikiančių šiose „liaudies respublikose“. Jų tikslas - naikinti karinius taikinius Rusijos teritorijoje“, – pridūrė Svitanas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(1)
(143)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: