„Raketos pataikė į bunkerį, kuriame buvo 9 generolai“. Skelbiamas Ukrainos kerštas (Video, foto)  ()

Buvo pataikyta į Rusijos kariuomenės būrio vadavietę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sausio 2 dieną Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad raketos pataikė į „bunkerį, kuriame buvo vyriausiojo vado Valerijaus Zalužno pavaduotojas ir kiti 9 Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolai“. Žinoma, rezonansinį melą paneigė oficialus Kyjivas. Dabar Ukrainos ginkluotosios pajėgos kviečia priešą informuoti, kas iš tikrųjų įvyko sausio 4 d. Sevastopolyje ir Eupatorijoje.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadas generolas leitenantas Mykola Oleščukas publikavo nuotrauką, kurioje pranešama apie Rusijos armijos „atvykimą“ į karinį dalinį netoli okupuotos Eupatorijos.

„Ačiū oro pajėgų pilotams ir visiems, kurie planavo operaciją“, – rašė Oleščukas.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „Stratcom“ taip pat patvirtina, kad šalia laikinai okupuoto Sevastopolio buvo pataikyta į Rusijos kariuomenės būrio vadavietę.

Vadinamasis Sevastopolio „gubernatorius“ Michailas Razvožajevas tvirtina, kad įsibrovėliai tariamai atmušė „didžiausią pastarojo meto miesto ataką“, kurios metu skeveldros pasklido didelėje teritorijoje, tačiau buvo sužeistas tik vienas miesto gyventojas.

 

„Na, o tuos, kurie paskelbė oro gynybos darbo vaizdo įrašus... jų jau ieško valdžia“, – grasina okupantas.

Viešuose miesto puslapiuose miestiečiai rašo, kad Rusijos oro gynyba vėl „miegojo“, todėl mieste sprogimai buvo ten „kur reikia“. Sevastopolio gyventojai taip pat skundžiasi apgadintais namais ir teiraujasi „valdžios“, kada gali tikėtis kompensacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(277)
(13)
(264)

Komentarai ()

Susijusios žymos: