O čia tai šūvis! Milijonus kainuojanti rusų raketa numušta iš senovinės patrankos! (Video)  ()

Rusų paleistoms raketoms naikinti šiuolaikinės mašinos nereikalingos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukrainos kariškiai numušė Rusijos sparnuotąją raketą iš priešlėktuvinio pabūklo ZU-32-2“, – skaitome „Ukrainos fronto“ įrašą  platformoje X. Įrašą, nors ir trumpą, jau peržiūrėjo beveik 400 tūkst. žmonių. Jame matyti virš Ukrainos skrendanti nenustatyta Rusijos raketa ir į dangų šaudantys kariai – vienas jų aprūpintas (greičiausiai) AK-74, kitas į taikinį šaudo naudodamas pabūklą ZU-23-2.

„Ukrainos frontas“ praneša, kad taikinys buvo pašalintas naudojant pastarąjį ginklą – priešlėktuvinį pabūklą. Tačiau komentatoriai nemenkina šaulio su vadinamuoju Kalašnikovu rankoje. Prisiminkime, kad tai ne pirmas kartas, kai ukrainiečiai kulkosvaidžiais atakuoja ore esančius taikinius.

 

Be naujausiame vaizdo įraše matomo kulkosvaidžio iš Ukrainos, verta atkreipti dėmesį ir į vaizdo įraše matomą sovietinį velkamąjį priešlėktuvinį ginklą ZU-23-2. Tai vienas populiariausių tokio tipo ginklų iš pokario laikotarpio. Ginklas gaminamas nuo 1960 m., o lenkai jį panaudojo kurdami raketų ir artilerijos komplektus ZUR-23-2 „Jodek“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: