„100%. Tai svarbiau net už Kyjivą.“ Generolas skelbia, ką įsakys pulti Putinas (Video)  ()

Generolas D. Marčenko įvardijo miestą, esantį ne fronto linijoje, kurį rusai bandys užimti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Borislavas Bereza paklausė Dmitrijaus Marčenko, ar yra tikimybė, kad rusai bandys užimti Odesą. Karo generolo atsakymas buvo teigiamas. Kartu jis aiškino, kad Odesa yra strategiškai svarbesnis miestas priešui net už Ukrainos sostinę Kyjivą.

Dmitrijaus Marčenko interviu su Borislavu Bereza galima pažiūrėti „YouTube“ kanale. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras perspėjo ukrainiečius apie Rusijos Federacijos planus Odesai:

„Kaip sakiau 2022 m., sakau ir dabar, rusai neapleido Ukrainos Pietų. Tai, kad planas, kurį planavo įgyvendinti m. 2022 m. kovo pradžioje jiems nepasiteisino, tai reiškia tik tai, kad RF atsitraukė norėdama išanalizuoti savo klaidas, persigrupuoti ir vėl pradėti puolimą, o mes turime tam ruoštis dabar, nes kai ateis priešas, nebus laiko pasiruošti.“

 

„Pietūs jiems dar svarbesni nei Kyjivas. Jų užduotis buvo atkirsti mus nuo Juodosios jūros, kad nebūtume jūrinė valstybė: tai buvo pagrindinis jų tikslas, todėl V. Putino planuose 100% yra ir pietūs. Turime tam pasiruošti, turime išsilaikyti ir, užuot tarpusavyje tvarkę reikalus, vienytis ir atremti priešą. Tai reikia daryti dabar“, – pabrėžė Dmitrijus Marčenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(11)
(118)

Komentarai ()

Susijusios žymos: