[ŽT] „Tai padaryti BŪTINA.“ Tai ne Krymo tiltas. Skelbiamas kritinis Rusijos objektas (Video)  (3)

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas atvirai pareiškė, į kokį objektą Kryme Ukrainos gynybos pajėgos turėtų smogti kuo greičiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei smūgis Kerčės tiltui, pasak Romano Svitano, mažai ką pakeis, tai Novorosijsko uosto sunaikinimas bus raktas į Krymo išvadavimą. Atimant iš okupantų galimybę pakrauti laivus karine technika ir amunicija Novorosijske, bus užblokuotas tiekimo kanalas į Krymą ir toliau į frontą.

Romano Svitano interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas atvirai pareiškė, į kokį objektą Kryme Ukrainos gynybos pajėgos turėtų smogti kuo greičiau: „Krymo izoliacija turi prasidėti nuo Novorosijsko, kol nebus priimtas sprendimas sunaikinti Novorosijsko uostą, tol Krymo neizoliuosime. Net jei smogsime į Kerčės tiltą ir jį išjungsime, rusų nesustabdysime, nes jie galės prisišvartuoti ir pakrauti karinę amuniciją Novorosijske, o paskui iškrauti Kryme“. 

 

Kartu karo ekspertas pridūrė: „Reikia pradėti nuo atakų Novorosijsko uoste, o to nedarome kelis mėnesius, nors turime pakankamai tolimojo nuotolio ginklų. Dar kartą kartoju, kad tai klausimas mūsų karinei-politinei vadovybei: mes galime kalbėti, galime ir „pasakas pasakoti“, bet reikia ir kažką daryti. Reikia pradėti nuo Novorosijsko. Būtent nuo Novorosijsko turėtų prasidėti Krymo izoliacija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(0)
(135)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: